>

NUTRIȚIE


O siluetă armonioasă începe cu o dietă echilibrată!
 

Orice program de slăbire porneşte de la o nutriţie echilibrată. Dietele agresive şi renunţarea la mese afectează sănătatea organismului tău, iar pierderea kilogramelor în plus va fi una haotică ce va afecta negativ aspectul tău fizic: pielea îşi va pierde fermitatea şi corpul tău liniile armonioase. Centrul de estetică și nutriție Dermoesthetique îţi pune la dispoziţie soluţii eficiente pentru a avea un organism sănătos şi un corp de invidiat.

Specialiştii Dermoesthetique te vor consilia în alegerea unui regim alimentar sănătos. După stabilirea parametrilor tăi corporali cu aparatul de diagnosticare Ohmiscan, softul expert Effilyse va crea un plan echilibrat alimentar. Pentru o sănătate care se vede din exterior susţine programul tău de nutriţie cu produsele inovative de la Thalgo.

În plus, nu mai trebuie să îţi faci griji că viaţa agitată şi aglomerată va afecta respectarea planului de nutriţie. Dermoesthetique îţi pune la dispoziţie serviciul de livrare prin care tu poţi primi unde doreşti produsele regimului tău alimentar. Oriunde ai fi bucură-te de o nutriţie corectă şi personalizată nevoilor tale.

„Igiena alimentaţiei” se defineşte prin prevenirea bolii si promovarea sănătăţii prin alimentaţie şi comportament. Între nutriţie şi igiena alimentelor există limite, dar şi foarte multe interferenţe.

Alimentaţia este în strânsă relaţie cu factorii socio-economici, condiţiile de igienă şi starea de sănătate a organismului uman. Cea mai veche concepţie cunoscută despre alimentaţie ca mijloc terapeutic este cea a lui Hipocrate din Kos, care cu 5 secole I. Hr. a scris primele cărţi despre regimul alimentar al omului sănătos şi al celui bolnav.

Cuvantul „DIETĂ”, folosit încă de atunci, înseamnă de fapt, modul de viaţă al omului în relaţie nu numai cu alimentul, ci cu toţi factorii de mediu. Gerson, Bircher şi Gunter sunt stâlpi ai medicinii prin aliment şi alimentaţie!

Programează o consultaţie gratuită pentru a primi informaţii cu privire la alegerea unui pachet adaptat nevoilor şi bugetului de care dispui.


O nutriție echilibrată, un corp sănătos


PRETURI

CONSULT NUTRITIE - 150 RON/ SEDINTA

CONSULT NUTRITIE PACHET 5 SED - 675 RON

CONSULT NUTRITIE PACHET 10 SED - 1200 RON

NUTRIȚIE


Asteptati

Lasă adresa de email și noi te ținem la curent cu noutățile!
În plus vei primi gratuit 1 cupon cu o terapie prin vibrații Proellixe.OferteTestimoniale

Am găsit salonul căutând pe internet, iar criteriul determinant a fost acela că pentru stabilirea dietei puteam beneficia de sfaturile unui specialist [...]

La acest salon am venit iniţial pentru a scăpa de un mare stres şi am apelat la Epilare Definitivă (IPL) unde am obţinut rezultate spectaculoase. [...]

În urmă cu o lună am ajuns la centru din curiozitate. Îmi tot apărea pe Facebook link-uri sponsorizate. Aşa te-am întâlnit pe tine, Ionela, un [...]


...