>

COSMETICĂ

Atu-urile unei femei încrezătoare în frumuseţea sa

Ai grijă de frumuseţea ta şi oferă-i un tratament complet de cosmetică la centrul Dermoesthetique. Redescoperă împreună cu stiliştii şi esteticienii Dermoesthetique secretul unei frumuseţi desăvârşite. Arta îngrijirii frumuseţii te va ajuta să îţi exprimi fără constrângeri viziunea asupra unui aspect fizic armonios. Pune în evidenţă trăsăturile tale şi acoperă imperfecţiunile.

Tratamente faciale

Recâştigă tinereţea şi prospeţimea chipului tău cu terapiile şi tratamentele faciale realizate de specialiştii Dermoesthetique. Produsele de înaltă calitate completează perfect tehnicile revoluţionare de estetică pentru ca tu să te bucuri de rezultate uluitoare. Acordă momente speciale de răsfăţ şi de îngrijire tenului tău.

Make-up

Accentuează frumuseţea feţei tale cu un make-up profesionist. Alege un machiaj adecvat fiecărui moment din viaţa ta şi conferă strălucire chipului tău. Bucură-te de culori şi texturi potrivite tenului tău. Produsele inovatoare vor oferi o îngrijire profesionistă pielii tale fără a-i afecta aspectul natural. Bucură-te de un ritual de înfrumuseţare personalizat şi simte-te încrezătoare în frumuseţea ta.

Extensii gene

Obţine o privire pătrunzătoare şi misterioasă cu gene bogate şi alungite. Extensiile de gene realizate de specialiştii Dermoesthetique sunt alegerea perfectă pentru un efect de îmbogăţire de invidiat şi cu un aspect natural. Completează frumuseţea chipului tău cu un look splendid conturat de gene perfecte. Extensiile de gene sunt garanţia unei priviri de efect ce vor atrage atenţia tuturor.

Epilare cu ceară

Pielea catifelată şi delicată, revigorată şi cu un aspect proaspăt este uşor de obţinut datorită îngrijirii globale realizate o dată cu epilarea clasică cu ceară. Pentru rezultate uimitoare cosmeticienii Dermoesthetique au grijă ca pielea ta să se bucure de un tratament complet de întreţinere. Produsele şi tehnicile folosite urmăresc să diminueze orice efect negativ asupra aspectului pielii tale. Bucură-te de un aspect îngrijit al pielii care să evidenţieze frumuseţea ta naturală.


Descoperă ritualul tău de înfrumusețare


Servicii Preț
Pensat 20 RON
Pensat + stilizat sprâncene 25 RON
Vopsit sprâncene 15 RON
Vopsit gene 15 RON
Masaj facial 40 RON

COSMETICĂ


Asteptati

Lasă adresa de email și noi te ținem la curent cu noutățile!
În plus vei primi gratuit 1 cupon cu o terapie prin vibrații Proellixe.OferteTestimoniale

Am găsit salonul căutând pe internet, iar criteriul determinant a fost acela că pentru stabilirea dietei puteam beneficia de sfaturile unui specialist [...]

La acest salon am venit iniţial pentru a scăpa de un mare stres şi am apelat la Epilare Definitivă (IPL) unde am obţinut rezultate spectaculoase. [...]

În urmă cu o lună am ajuns la centru din curiozitate. Îmi tot apărea pe Facebook link-uri sponsorizate. Aşa te-am întâlnit pe tine, Ionela, un [...]


...