>
Tratare cicatrici

Tratare cicatrici

Vino la Dermoesthetique pentru o sedință de tratare cicatrici!

Cicatricile fac parte din procesul de vindecare a unei plăgi atât în interiorul, cât şi în exteriorul corpului. Datorită pierderii de substanţă dermoepidermică, cicatricile rămân vizibile la suprafaţa pielii şi lasă un aspect inestetic.

Dincolo de povestea pe care o ascunde fiecare cicatrice, frumuseţea chipului suferă şi sănătatea pielii este afectată. Multe femei capătă un complex din cauza acestor urme inestetice, dar nu ştiu că pentru cicatricile lor există o soluţie.

Dacă până nu de mult tratarea cicatricilor era imposibilă, iar drumul spre frumuseţe părea închis, acum Dermoesthetique pune la dispoziţia persoanelor care îşi doresc încrederea şi perfecţiunea tenului înapoi, numeroase tratamente şi soluţii. Uită de cantităţile uriaşe de fond de ten şi batoane corectoare și transformă-ţi chipul într-unul cu care să te mândreşti atunci când te uiţi în oglindă sau atunci când zâmbeşti în faţa celorlalţi.

Aspectul cicatricilor va fi îmbunătăţit, dar ele nu vor fi tratate în proporţie de 100%. Specialiştii Dermoesthetique îmbunătăţesc aspectul sau starea unei cicatrici localizată oriunde pe corp, prin minimizarea ei, astfel încât să fie în concordanţă cu tonul şi textura pielii înconjurătoare.

Programează o consultaţie gratuită la Dermoesthetique pentru a primi informaţii cu privire la alegerea unui pachet adaptat nevoilor şi bugetului de care dispui.

Îmbunătăţeşte aspectul pielii tale. Fără durere.
MaximusPrețuri

MAXIMUS CORPORAL:

1 sed - 30'-200 RON

- PACHET 8 SEDINTE 30’ -1100 RON

1 sed- 50'- 300 RON

- PACHET 8 SEDINTE 50’ -1600 RON

1 sed- 75'- 400 RON

- PACHET 8 SEDINTE 75’ -2200 RON

1 sed- 90”- 480 RON

 -PACHET 8 SEDINTE 90” -2600 RON

MAXIMUS FACIAL

1 sed 30` - 220 RON

8 sed 30` - 1200 RON

1 sed 50` - 320 RON

8 sed 50` - 1700 RONDescriere Maximus

TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radio-frecvenţa TriLipo (RF) şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Lucrând simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergetic care oferă eliminarea grăsimilor şi drenaj limfatic într-o manieră ne-invazivă, precum şi întinderea pielii.

Tehnologia TriLipo lucrează în acelaşi timp la nivelul dermei, hipodermei (grăsimea) şi pe straturile de muşchi pentru a genera o reducere a grăsimilor superioară. Efectul combinat al TriLipo RF şi TriLipo DMA cauzează încălzirea omogenă atât a dermei cât şi a straturilor de grăsime. Energia TriLipo RF încălzeşte nivelul de ţesut de grăsime subcutanat stimulând astfel eliberarea de grăsime lichidă din celule. Acest efect termal accelerează metabolismul natural al grăsimilor.


Recapătă strălucirea tenului


Piele sănătoasă printr-o exfoliere blânda a tenului

Bucură-te de exfolierea delicată a tenului cu tratamentul revoluţionar al Microdermabraziunii. Acesta îmbină armonios curăţarea cu jet de cristale şi vacuumul pentru ca tu să obţii rezultate de invidiat într-un timp scurt şi fără a suferi. Îndepărtează stratul superficial de celule moarte şi de impurităţi de pe suprafaţa pielii pentru regenerarea naturală a dermului. Elimină imprefecțiunile tenului şi recapătă luminozitatea și strălucirea naturală. Obţine un aspect curat şi fără cicatrici. Recâştigă încrederea în frumuseţea ta cu un chip mai luminos, mai strălucitor și netezit.

Rapid și eficient

Scapă rapid şi uşor de inesteticile cicatrici care îţi diminuează frumuseţea. Terapia inovatoare a Microdermabraziunii stimulează microcirculaţia, iar tu vei avea un ten hidratat, cu un aspect proaspăt şi fără semne de oboseală. Produsele de înaltă calitate oferă o îngrijire complexă amplificată de prezenţa unui ten perfect curăţat.

Piele perfectă fără limite

Tratamentul cu jet de cristale și vacuum este potrivit pentru orice persoană, indiferent de vârstă, datorită nivelului adaptabil al exfolierii şi al ingredientelor naturale incluse în programele de curăţare.


Spune Adieu! cicatrici și urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 200


Descriere Microdermabraziune

Creat să devină tratamentul cosmetic al secolului XXI, microdermabraziunea este o tehnică non-invazivă de reîntinerire şi de curăţare a tenului. Mai puţin costisitoare şi mai puţin dureroasă, aceasta înlocuieşte cu succes peelingul chimic.

Pentru procedeul de microdermabraziune, specialiştii Dermoesthetique folosesc un aparat de dermabraziune şi cryo terapie de înaltă tehnologie de la Oxynergy Paris, ce îmbină armonios jetul de cristale şi vacuumul. Cu un nivel de abraziune adaptabil, acesta lucrează extrem de eficient.

Dermabraziunea înlătură şi exfoliază celulele moarte ale epidermei cât şi poluarea pielii cauzată de expunerea zilnică la praf şi alţi factori dăunători din mediul înconjurător. Dermabraziunea corectează de asemenea imperfecţiunile pielii precum petele, vergeturile, cicatricile datorate acneei sau altor cauze.

Eficiența dermabraziunii este datorată:

 • calităţii înalte a pudrei de cristal folosite;
 • formei rotunde a fiecărei particule de cristal;
 • vârtejului de cristale creat în momentul expulzării pe suprafaţa pielii;
 • puterii flexibile a aparatului.

Programele pentru ten ale Oxynergy Paris au fost create pentru obţinerea unui aspect cât mai tânăr şi mai aproape de perfecţiune. Spre deosebire de abordările utilizate în prezent, tratamentele Oxynergy se adresează revigorării funcţiilor de bază ale tenului, menţinerii unei imagini sănătoase, tinere şi fără semne de deteriorare. Obiectivul Oxynergy este de a aborda în mod sistematic şi sigur revigorarea tenului prin utilizarea unei game complete de produse şi a modului exclusiv de a aduce în schemă ingredientele naturale pentru starea de bine a clientelor Dermoesthetique.

Se recomandă aplicarea tratamentului o dată la patru săptămâni şi este eficient în tratarea formelor uşoare de acnee, pentru estomparea ridurilor şi liniilor fine, pentru tratarea cicatricilor post-acneice sau pentru reducerea porilor dilataţi. În acelaşi timp, microdermabraziunea este un tratament eficient şi în cazul tenului obosit, dar şi pentru cel hiperpigmentat.

Contraindicaţii Microdermabraziune

 • în cazul rozaceei active;
 • fragilitate capilară;
 • acnee cu formă gravă;
 • herpes activ prezent;
 • varice;
 • leziuni tegumentare nediagnosticate;
 • herpes recent;
 • negi;
 • acnee activă, supurată;
 • rosaceea activă;
 • diabet decompensate;
 • boli autoimmune sistemice;
 • tendinţa de hiperpigmentare;
 • la persoanele care tocmai au făcut peeling chimic;
 • imediat după proceduri laser la nivelul zonei tratate;
 • adolescenţi sub 14 ani.


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Ten revitalizat, fără cicatrici


Fără cicatrici, fără pete

Diminuează aspectul inestetic al cicatricilor cu tehnologia inovatoare a fotoîntineririi IPL Pulsar. Fără durere şi într-un timp scurt, celule pielii vor fi regenerate, iar producţia de colagen va fi stimulată. Obţine un ten întinerit şi cu un aspect neted de invidiat.

IPL nu doare, indiferent de problemă

Bucură-te de un ten tonifiat şi revitalizat cu terapia revoluţionară şi non-invazivă a Luminii Intens Pulsate. Estompează şi elimină treptat semnele din naştere, cicatricile sau urmele lăsate de acnee.

Chip fără defecte

Recâştigă tinereţea tenului tău şi conferă-i un aspect proaspăt şi revitalizat cu ajutorul aparatului de ultimă generaţie IPL Pulsar. Bucură-te de o culoare uniformă a pielii şi vindecată de efectele nocive ale razelor UV. Fii încrezătoare în perfecţiunea chipului tău cu terapia Fotoîntineririi.


Spune Adieu! cicatrici și urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

1 Flesh 1 EURO


Descriere IPL

Intense Pulse Light (IPL) este o tehnologie revoluţionară utilizată în diverse tratamente de estetică corporală şi facială. Tehnologia inovatoare a Luminii Intens Pulsate constă în emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferiţi pigmenţi ai pielii. Energia eliberată uniform pe piele are o arie largă de aplicare, iar riscul de a produce arsuri redus este datorat acţiunii blânde asupra pielii a aparatului.

Sistemul Pulsar IPL ® este evaluat ca fiind unul dintre sistemele cele mai performante din lume la momentul actual. Rezultatele sale au fost dovedite clinic: sunt mai eficiente, lipsite de durere, mai rapide şi pe o durată mai lungă de timp.

Lumina Intens Pulsată îndepărtează părul nedorit, întinereşte pielea şi tratează afecţiunile acesteia.

Pulsar IPL este utilizat cu succes în procesul de îndepărtare a petelor cauzate de soare. Stimularea creşterii de celule noi și a producției de colagen îmbunătăţeşte textura pielii şi creşte elasticitatea acesteia.Tratamentul Luminii Intens Pulsate reduce cu fiecare sesiune "vârsta" pielii cu doi ani - la cinci sesiuni poţi avea o piele întinerită cu 10 ani şi vizibil tonifiată. Rezultatele obținute de Dermoesthetique sunt cumulative. Succesul tratamentului depinde de stilul de viață al fiecărei persoane, mai ales în ce priveşte dieta şi îngrijirea pielii.

IPL îndepărtează eficient şi fără durere:

 • părul nedorit de pe toate suprafeţele corpului, inclusiv cel crescut sub piele;
 • venele subţiri;
 • rozaceea;
 • leziunile pigmentare;
 • semnele din naştere;
 • vergeturile.

De asemenea, Pulsar IPL reîntinereşte pielea matură şi vindecă:

 • pielea afectată de razele ultraviolete sau de acnee;
 • netezește ridurile fine;
 • uniformizează nuanța tenului;
 • închide porii;
 • mărește flexibilitatea pielii;
 • netezește cicatricile.

Procedura IPL trebuie să fie supravegheată de un specialist. Se recomandă o consultație preliminară împreună cu specialiştii Dermoesthetique pentru a decide tratamentul pentru problemele pe care doreşti să le tratezi.


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Piele perfectă fără limite


Tratează tenul uscat, tenul acneic (stabilizând funcţia glandelor sebacee), tenul cuperozic (restabileşte elasticitatea pereţilor vasculari), tenul cu hiperpigmentaţie şi cicatricile.


Spune Adieu! cicatrici și urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 250
6 1200

 

Tratament Preț (RON)
Peeling facial pe bază de AHA (alfahidroxi acizi) - 16%, 50%, 70%.  250 / şedinţa
Glycolact gel - peeling facial 16% 250 / şedinţa
Peeling facial Phytic & Tartaric 50%  250 / şedinţa
Peeling facial Phytic 70% 250 / şedinţa


Descriere Peeling Chimic

Peeling facial pe bază de AHA (alfahidroxi acizi) - 16%, 50%, 70%. 

Tratament facial indicat în tratarea:
- Tenului uscat, obosit (oferindu-i elaticitate şi fermitate);
- Hiperpigmentaţie (uniformizează culoarea pielii, regleaza secreţia de melanină);
- Acnee (stabilizează funcţia glandelor sebacee);
- Cicatrici;
- Cuperoza (restabileşte elasticitatea pereţilor vasculari);
- Profilaxia îmbătrânirii (stimuleaza producerea de colagen);

Glycolact gel - peeling facial 16%

Glycolact gel - peeling conţine 6 tipuri de acizi din grupul AHA (acid glicolic, acid salicilic, acid kojic, acid citric, acid lactic, acid mandelic). Acest coktail de acizi este indicat în tratamentul facial de curăţare a epidermului, înlăturarea celulelor moarte, micşorarea sintezii de melanină, activizarea proceselor de regenerare a pielii, hidratare intensă.

- acidul glicolic - regenerează pielea, înlătură ridurile, înlătură petele pigmentare;
- acidul lactic - acţionează asupra proceselor de regenerare a pielii, hidratează în profunzime;
- acidul kojic - micşorează procesele de secreţie a melaninei;
- acidul salicilic - antiseptic, măreşte procesele de regenerare a pielii;
- acidul citric - antioxidant, albeşte tenul;
- acidul mandelic - hidratant.

Peeling facial Phytic & Tartaric 50% 

Concentraţia de Acid Phytic este de 50 % şi Acid Tartaric 20%. Are efect antioxidant, hidratant, protejează pielea de formarea radicalilor liberi, are efect anti-age, stimulează secreţia de colagen.

Peeling facial Phytic 70%

Este indicat pentru tenul lipsit de elasticitate şi fermitate, în hiperpigmentaţie, acnee, profilaxia îmbătrânirii.

Contraindicaţii:

- traume ale pielii; 
- graviditate; 
- perioada de lactaţie; 
- herpes în faza acută; 
- în timpul tratamentului hormonal sau chimioterapie; 
- boli oncologice ale pielii; 
- alergii specifice la substantele chimice folosite; 
- insuficienţă renală/hepatică.

DermoDicționar

Fibroblaste = Sunt celule dermice responsabile pentru secreția fibrelor de elastină și colagen

Cuperoză = Inflamație cronică a glandelor cutanate ale feței, caracterizată printr-o colorație roșie-violacee a pomeților și a nasului

Depigmentare = Pierderea parțială sau completă a pigmentului pielii, melanina.


...