>
Tratament acnee

Tratament acnee

Acneea, coşmarul adolescenţei, este o afecţiune cutanată caracterizată prin apariţia coşurilor şi dilatarea porilor, care apare la persoanele între 12 şi 24 de ani. La 1 din 5 persoane, acneea persistă şi după această vârstă. Dacă și tu suferi de această afecțiune te așteptăm la Dermoesthetique pentru a urma un tratament pentru acnee.

Dacă în primul caz aceasta se putea trata uşor, cu ajutorul loţiunilor antiacneice, a săpunurilor medicale sau a tratamentelor locale, în cazul acneei ce persistă, lucrurile apar diferit. Această afecţiune are un impact serios asupra dezvoltării tale personale şi te poate afecta psihic. Netratată corespunzător, acneea poate genera cicatrici la suprafaţa pielii, care lasă un aspect inestetic şi neîngrijit al tenului.

Din fericire, problema ta are  acum o soluţie simplă, eficientă şi rapidă. Fără medicamente şi fără creme preparate în farmacii, îţi poţi recăpăta aspectul uniform al tenului, la Dermoesthetique. De ce să nu te bucuri de chipul tău curat şi prietenos?

Pentru unele persoane, aspectul exterior este un factor extrem de important în relaţionarea cu ceilalţi, iar dacă acesta nu este o garanţie a încrederii în sine, raporturile interpersonale vor avea un nivel scăzut. Recâştigă-ţi încrederea în sine, pentru că meriţi să fii o persoană frumoasă!

Programează o consultaţie gratuită pentru a primi informaţii cu privire la alegerea unui pachet adaptat nevoilor şi bugetului de care dispui.

Șterge semnele rămase pe pielea ta.
Fără durere. Pentru totdeauna.
Aspect perfect luminos


Ce este Intraceuticals?

Intraceuticals este un sistem revoluționar non-invaziv care înlocuiește tradiționalele tratamente invazive cu substanțe active precum Botox sau Acid Hialuronic.

Cum acționează Intraceuticals?

Intraceuticals reușește cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen Hiperbaric să introducă substanțe benefice precum Acid Hialuronic, Vitamine și Antioxidanți în straturi inferioare ale pielii ajungând până la derm.

De ce Intraceuticals este Top Brand în industria profesională de frumusețe?

Este singurul brand pe care atâtea celebrități din întraga lume au recunoscut că îl folosesc și îl iubesc.


Spune Adieu! acnee și urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

Tratament Clarity 

Număr şedinţe Preţ
1 350 RON
Clarity Course Pack: 6 şedinţe + produse îngrijire 3150 RON


Descriere Intraceuticals Clear

Tratament Clarity

Într-un singur tratament tenul dumneavoastră va fi limpede și calm. Acneea este redusă iar bacteriile ce încarcă porii sunt eliminate în timp ce nutrienții fără ulei asigură menținerea echilibrului umidității pentru prevenirea aparițiilor viitoare.
Rezultatul final în hidratarea intensă este acum atins și îl putem denumi depunere hialuronică.


 


Un aspect perfect, fără acţiuni invazive


Un ten fără cusur


Fără acnee, fără complexe

Tehnologia revoluţionară a Luminii Intens Pulsate tratează cu succes tenul afectat de acnee. Fără a suferi şi într-un timp scurt, pielea va avea un aspect întinerit datorită regenării celulelor şi stimulării producţiei de colagen. Tratamentul poate fi aplicat pe toate tipurile de leziuni:

 • inflamatorii (pustule);
 • comedoane;
 • leziuni reziduale (cicatrici).

IPL nu doare, IPL are grijă de frumuseţea chipului tău

Acţiunea blândă a Luminii Intens Pulsate reconferă strălucire şi elimină semnele inestetice ale acneei de pe chipul tău. Durata terapiei şi intervalul dintre şedinţe se stabileşte în funcţie de evoluţia tratamentului.

Chip fără defecte

Obţine rezultate vizibile încă de la primele 2 - 3 sedinţe. Aparatul inovator IPL Pulsar reîntinereşte pielea matură şi o vindecă pe cea afectată de razele UV. Bucură-te de uniformizarea nuanţei tenului şi de un aspect vizibil mai tânăr, fără coşuri. Zâmbeşte cu încredere şi bucură-te de un chip revigorat şi lipsit de inestetica acnee.

Tratament pentru acnee cu ajutorul Luminii Intens Pulsate

Combină tratamentele dermato-cosmetice tradiţionale cu terapia fotodinamică. Astfel, terapia Fotoîntineririi presupune mai multe etape:

 • curăţarea tenului;
 • peeling cu diverşi alfahidroxi acizi - rolul peeling-urilor este acela de a curăţa foarte bine pielea de impurităţi, facilitând accesul luminii intens pulsate în tegument;
 • şedinţa cu IPL;
 • masca calmantă;
 • hidratare şi fotoprotecţie.

Primii paşi asigură curăţarea pielii şi pregatirea ei pentru şedinţa cu IPL. În următoarea etapă Lumina Intens Pulsată acţionează asupra celor doi factori care sunt responsabili pentru apariţia acneei. În timpul eliberării pulsului luminos se emană lumină galbenă, verde şi roşie, fiecare cu acţiuni diferite:

 • cea galbenă - distrugerea bacteriilor;
 • cea verde - distrugerea bacteriilor;
 • cea roşie - acţionarea asupra glandelor sebacee hiperactive; determină un efect de micşorare a activităţii acestor glande şi, astfel, scăderea consecutivă a secreţiei de sebum;

Tehnica este noninvazivă şi nu există riscul agravării leziunilor. Paşii 4 şi 5 încheie programul, calmând şi hidratând foarte bine pielea.

Pentru rezultate optime, este foarte important ca între şedinţe tenul să fie îngrijit corespunzător.


Spune Adieu! acnee și urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

1 Flesh 1 EURO


Descriere IPL

Intense Pulse Light (IPL) este o tehnologie revoluţionară utilizată în diverse tratamente de estetică corporală şi facială. Tehnologia inovatoare a Luminii Intens Pulsate constă în emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferiţi pigmenţi ai pielii. Energia eliberată uniform pe piele are o arie largă de aplicare, iar riscul de a produce arsuri redus este datorat acţiunii blânde asupra pielii a aparatului.

Sistemul Pulsar IPL ® este evaluat ca fiind unul dintre sistemele cele mai performante din lume la momentul actual. Rezultatele sale au fost dovedite clinic: sunt mai eficiente, lipsite de durere, mai rapide şi pe o durată mai lungă de timp.

Lumina Intens Pulsată îndepărtează părul nedorit, întinereşte pielea şi tratează afecţiunile acesteia.

Pulsar IPL este utilizat cu succes în procesul de îndepărtare a petelor cauzate de soare. Stimularea creşterii de celule noi și a producției de colagen îmbunătăţeşte textura pielii şi creşte elasticitatea acesteia.Tratamentul Luminii Intens Pulsate reduce cu fiecare sesiune "vârsta" pielii cu doi ani - la cinci sesiuni poţi avea o piele întinerită cu 10 ani şi vizibil tonifiată. Rezultatele obținute de Dermoesthetique sunt cumulative. Succesul tratamentului depinde de stilul de viață al fiecărei persoane, mai ales în ce priveşte dieta şi îngrijirea pielii.

IPL îndepărtează eficient şi fără durere:

 • părul nedorit de pe toate suprafeţele corpului, inclusiv cel crescut sub piele;
 • venele subţiri;
 • rozaceea;
 • leziunile pigmentare;
 • semnele din naştere;
 • vergeturile.

De asemenea, Pulsar IPL reîntinereşte pielea matură şi vindecă:

 • pielea afectată de razele ultraviolete sau de acnee;
 • netezește ridurile fine;
 • uniformizează nuanța tenului;
 • închide porii;
 • mărește flexibilitatea pielii;
 • netezește cicatricile.

Procedura IPL trebuie să fie supravegheată de un specialist. Se recomandă o consultație preliminară împreună cu specialiştii Dermoesthetique pentru a decide tratamentul pentru problemele pe care doreşti să le tratezi.


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Un ten OXYradiant, fără acnee


Orice ten va adora Mesoterapia

Bucură-te de un ten luminos şi neted, lipsit de acnee cu tehnologia Oxygen Enhancer a Mesoterapiei virtuale. Scapă de complexe fără a suferi şi recâştigă perfecţiunea chipului tău cu serul special creat pentru ten gras şi cu tendinţe de acnee - MESOACNE. Pătrunderea în derm a 95% din substanţa activă asigură efecte vizibile încă de la primele şedinţe.

Aspect perfect luminos

Aplicat pe zonele cu acnee, cu puncte negre sau decolorări post-acnee (faţă, gât), serul MESOACNE are un efect hidratant şi revitalizant asupra tenului tău. Stabileşte împreună cu specialiştii Dermoesthetique durata terapiei în funcţie de vârstă şi de problema tratată. Intervalul recomandat între întâlniri este de 7 - 10 zile. Obţine o piele curată şi catifelată cu un aspect perfect şi luminos.

Tratamente personalizate pentru efecte imediate

Tratament revoluţionar, Mesoterapia virtuală cu seruri conferă energie pielii stresate şi îndepărtează semnele oboselii de pe chipul tău. Elimină aspectul acneeic al tenului şi readu strălucirea pielii tale. Fără ace şi fără acţiuni invazive la nivelul pielii, chipul tău va obţine un aspect fără cusur.


MESOACNE

Ser special creat pentru ten gras și cu tendințe de acnee și puncte negre. Se aplică pe toate zonele cu acnee, puncte negre sau decolorări post-acnee (față, gât, decolteu, umeri, spate) și la orice vârstă.


Spune Adieu! acnee și urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

Tratament Preţ (RON)
Mesoacne (*pentru Tratament acnee) 100
Mesocapil (*pentru Eliminare rozacee) 100
Mesolift (*pentru Tratament riduri) 100
MesoHA+C (*pentru Estompare pete şi Fermitate piele) 100
Pachet 6 şedinţe 480

*notă: plata se poate face în rate pe toată perioada tratamentului.Descriere Mesoterapia

Oxygen Enhancer este noua tehnologie de administrare transdermală a substanţelor de reîntinerire şi revitalizare a tenului obosit şi lipsit de vitalitate. Fără ace sau şocuri electrice, ingredientele active (colagen, elastină, acid hialuronic) pătrund în profunzimea pielii cu o eficienţă de 95%.

Mesoterapia, tratament recomandat de specialiștii Dermoesthetique pentru toate tipurile de piele, oferă rezultate excelente în terapiile antiage. În cazul pielii stresate, mesoterapia virtuală are un efect energizant uimitor. Tratamentul revoluţionar bazat pe tehnologia Oxygen Enhancer tratează, de asemenea, acneea şi cuperoza. În plus, acesta conferă tenului şi un efect de lifting facial natural, fără a fi nevoie de intervenţii invazive la nivelul pielii.

Pentru rezultate eficiente Dermoesthetique vă recomandă 8–10 şedinţe de 30–40 de minute, la un interval de 7–10 zile. Pentru menţinerea rezultatelor obţinute, tratamentul se poate relua la interval de o lună.


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Un ten revigorat, fără acnee


Peeling Chimic

Tratează tenul uscat, tenul acneic (stabilizând funcţia glandelor sebacee), tenul cuperozic (restabileşte elasticitatea pereţilor vasculari), tenul cu hiperpigmentaţie şi cicatricile.

FOTOTERAPIA (cromoterapia):

Este folosită cu scop de tratament, profilactic şi cosmetic cu ajutorul undelor electromagnetice a spectrului optic. Penetrând ţesuturile organismului undele de lumină activează procesele fotochimice şi reface nivelul bioenergetic.
Cromoterapia se mai foloseşte în tratarea insomniilor, a stresului, depresiei, stărilor de panică, bulimiei si anorexiei. Are efect bactericid distrugând bacteriile, microbii şi virusii, normalizează nivelul de toxine în organism. Fototerapia tratează boli de piele, reface tonusul şi turgorul pielii.

Tratament facial "Detoxifiere şi protecţie"

Mediul din ce în ce mai poluat în care trăim ne afectează frumuseţea şi îşi pune amprenta asupra pielii, partea cea mai expusă din corpul nostru. Centru de estetică Dermoesthetique vă propune o soluţie simplă şi eficientă pentru un ten protejat care să respire în voie. Recâştigă prospeţimea pielii tale şi bucură-te de un ten îngrijit şi lipsit de inestetica acnee.

Tratament facial "Matifiere şi echilibrare"

Dacă îţi doreşti un ten mat, radiant şi echilibrant, soluţia potrivită o găseşti la centrul de estetică Dermoesthetique. Acceptă provocarea de a descoperi cât de frumos poate fi tenul tău! Complexul Controlamine deţine un extract din alga Laminaria care inhibă activitatea enzimelor ce au rol important în secreţia în exces a sebumului. Un alt ingredient esenţial este pulberea absorbantă pentru un finish de durată, la care se adaugă tratamentul bogat în uleiuri esenţiale şi argilă naturală, recunoscută pentru curăţarea instantă a tenului.

Tratament ,,Oily Skin de la Algologie''

Purifică pielea, închide porii şi elimină luciul pentru a obţine un ten frumos şi fără imperfecţiuni. Complexul AlgoPure compus din plante şi extract din alge laminaria reglează secreţia de sebum şi curăţă pielea în profunzime.

Tratament facial "Phytopeeling Mask de la Juliette Armand"

Tratamentul revoluţionar cu Phytopeeling Mask este o metodă non-invazivă de regenerare a ţesuturilor îmbătrânite. Folosirea produselor de înaltă calitate Juliette Armand garatează rezultate uluitoare asupra tenului datorită extractului natural din plantele phytopeelingului caolin.

Masaj facial

Masajul facial accelerează microcirculaţia, îmbunătăţeşte circulaţia limfatică, oxigenează ţesuturile, conturează ovalul feţei, relaxează şi încetineşte procesul de îmbătrânire.


Spune Adieu! acnee şi urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

Peeling Chimic

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 250
6 1050

FOTOTERAPIA (cromoterapia)

Număr şedinţe Durata (min.) Preţ (RON)
1 30 80

Tratament facial "Detoxifiere şi protecţie"

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 180

Tratament facial "Matifiere şi echilibare"

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 180

Tratament ,,Oily Skin de la Algologie''

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 150

Phytopeeling Mask de la Juliette Armand

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 180

Masaj facial

Tratament Durată (min.) Preţ (RON)
Masaj cosmetic 30 40
Masaj Drenaj Limfatic (limfodrenaj) 30 40
Masaj cu ultrasunete (vibromasaj) 30 50


Descriere Terapii manuale acnee

Peeling Chimic

Peelingul Chimic tratează tenul uscat, tenul acneic (stabilizând funcţia glandelor sebacee), tenul cuperozic (restabileşte elasticitatea pereţilor vasculari), tenul cu hiperpigmentaţie şi cicatricile. Vezi detalii...


FOTOTERAPIA (cromoterapia):

Este folosită cu scop de tratament, profilactic şi cosmetic cu ajutorul undelor electromagnetice a spectrului optic. Vezi detalii...


Tratament facial "Detoxifiere şi protecţie"

Chrono-Detox Facial este un tratament detoxifiant intensiv pentru tenul tău, o alinare pentru tenul stresat şi un scut de protecţie împotriva poluării şi a razelor solare. Conferă strălucire tenului asfixiat.

Vezi detalii...


Tratament facial "Matifiere şi echilibare"

Beneficiezi de un rezultat de echilibrare şi matifiere instantaneu. Tenul este mai curat, mai revigorat şi poate respira în voie.

Vezi detalii...


Tratament ,,Oily Skin de la Algologie''

Purifică pielea, închide porii şi elimină luciul pentru a obţine un ten frumos şi fără imperfecţiuni. Complexul AlgoPure compus din plante şi extract din alge laminaria reglează secreţia de sebum şi curăţă pielea în profunzime. Vezi detalii...


Phytopeeling Mask de la Juliette Armand

Tratamentul revoluţionar cu Phytopeeling Mask este o metodă non-invazivă de regenerare a ţesuturilor îmbătrânite. Vezi detalii...


Un aspect perfect, fără acţiuni invazive

Tenul este relaxat, radiant, oxigenat şi plin de energie, iar rezultatele sunt vizibile în doar 75 de minute.

Specialiştii Dermoesthetique recomandă:

 • Serum Oxygen SOS este un pansament şi o alinare pentru tenul stresat.
 • Crema Oxygen 3-Defense este o bulă de oxygen cu rol protector.
 • Fluid Oxygen 3-Defense acţionează ca un scut de protecţie împotriva poluării şi a razelor solare (SPF 15).
 • Masca Cryodetox este secretul ce redă strălucirea tenului asfixiat.

Tenul este relaxat, radiant, oxigenat şi plin de energie, iar rezultatele sunt vizibile în doar 75 de minute.

Specialiştii Dermoesthetique recomandă:

 • Serum Oxygen SOS este un pansament şi o alinare pentru tenul stresat.
 • Crema Oxygen 3-Defense este o bulă de oxygen cu rol protector.
 • Fluid Oxygen 3-Defense acţionează ca un scut de protecţie împotriva poluării şi a razelor solare (SPF 15).
 • Masca Cryodetox este secretul ce redă strălucirea tenului asfixiat.

Tenul este relaxat, radiant, oxigenat şi plin de energie, iar rezultatele sunt vizibile în doar 75 de minute.

Specialiştii Dermoesthetique recomandă:

 • Serum Oxygen SOS este un pansament şi o alinare pentru tenul stresat.
 • Crema Oxygen 3-Defense este o bulă de oxygen cu rol protector.
 • Fluid Oxygen 3-Defense acţionează ca un scut de protecţie împotriva poluării şi a razelor solare (SPF 15).
 • Masca Cryodetox este secretul ce redă strălucirea tenului asfixiat.
 •  
Un ten OXYradiant, fără acnee

Un ten OXYradiant, fără acneeAsteptati

Lasă adresa de email și noi te ținem la curent cu noutățile!
În plus vei primi gratuit 1 cupon cu o terapie prin vibrații Proellixe.


Oferte


Testimoniale

Am găsit salonul căutând pe internet, iar criteriul determinant a fost acela că pentru stabilirea dietei puteam beneficia de sfaturile unui specialist [...]

La acest salon am venit iniţial pentru a scăpa de un mare stres şi am apelat la Epilare Definitivă (IPL) unde am obţinut rezultate spectaculoase. [...]

În urmă cu o lună am ajuns la centru din curiozitate. Îmi tot apărea pe Facebook link-uri sponsorizate. Aşa te-am întâlnit pe tine, Ionela, un [...]


DermoDicționar

Acnee = Boala de piele caracterizată prin apariția unor coșuri și puncte negre, care adesea supurează


...