>
Estompare pete

Estompare pete

Vino la specialiștii Dermoesthetique și urmează un tratament de estompare pete pentru un ten de prințesă!

Un ten curat şi luminos a fost mereu un etalon de frumuseţe, indiferent de epocă şi de moda dintr-o anumită perioadă. De la prinţese la femeia modernă, frumuseţea naturală câştigă mereu în faţa machiajului. În fiecare zi, tenul tău este supus la diverşi factori care îi neutralizează din strălucire prin apariţia petelor inestetice. Fie că e vorba de petele maronii de la soare, de petele roşiatice apărute pe piele, ca reacţie la anumite tratamente sau cele care trădează oboseala interioară, este important să ne menţinem încrederea în noi, afişând un ten perfect. Vino la specialiștii Dermoesthetique și urmează un tratament de estompare pete pentru o față de prințesă!

Grija faţă de frumuseţe începe de la prima impresie. Trece testul frumuseţii cu un ten uniform şi luminos!

Programează o consultaţie gratuită la Dermoesthetique pentru a primi informaţii cu privire la alegerea unui pachet adaptat nevoilor şi bugetului de care dispui.

Șterge semnele rămase pe pielea ta.
Fără durere. Pentru totdeauna
OxyGeneoPrețuri

OXYGENEO

-1 șed. față 50` - 200 RON

-1 șed. (față, gât, decolteu) 75' – 250 RONDescriere OxyGeneo


Ten perfect fără limite


Ce este Intraceuticals?

Intraceuticals este un sistem revoluționar non-invaziv care înlocuiește tradiționalele tratamente invazive cu substanțe active precum Botox sau Acid Hialuronic.

Cum acționează Intraceuticals?

Intraceuticals reușește cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen Hiperbaric să introducă substanțe benefice precum Acid Hialuronic, Vitamine și Antioxidanți în straturi inferioare ale pielii ajungând până la derm.

De ce Intraceuticals este Top Brand în industria profesională de frumusețe?

Este singurul brand pe care atâtea celebrități din întraga lume au recunoscut că îl folosesc și îl iubesc.


Spune Adieu! pete și urează Bienvenue! Ten fără cusur


Prețuri

Tratament Opulence

Număr şedinţe Preţ
1 350 RON
Opulence Whitening Course: 6 şedinţe + produse îngrijire: 6 Serums, Gel, Cream, Cleanser 3150 RON


Tratament Atoxelene + Opulence 

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 500


Descriere Intraceuticals Brighten

Tratament Opulence

O infuzie Opulence calmează, relaxează și este potrivită pentru toate tipurile de ten. Încă de la primul tratament tenul dumneavoastră va părea mai tânăr, mai luminos și mai strălucitor. Aspectul neuniform al pielii este echilibrat, tenul arată și se simte hidratat, reîntinerit, radiant și proaspăt.
Rezultatul final în hidratarea intensă este acum atins și îl putem denumi depunere hialuronică.


 

Tratament Atoxelene

Cu o singură infuzie Atoxelene liniile expresiei dumneavoastră se vor calma în mod vizibil.
Pentru beneficii maxime sunt recomandate infuzii repetate săptămânal, timp de șase săptămâni. Liniile expresiei devin mai netede, mai ferme și reduse în mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite.
Gama Atoxelene poate fi de asemenea utilizată împreună cu produsele Rejuvenate și Opulence.


 


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Menţine-ţi stratul pielii sănătos


Exfoliere blândă a tenului

Microdermabraziunea, tratament de curăţare cu jet de cristale şi vacuum, exfoliază delicat suprafaţa tenului. Bucură-te de un ten revitalizat şi lipsit de imperfecţiuni prin îndepărtarea stratului superficial de celule moarte şi de impurităţi de pe suprafaţa pielii. Obţine un ten regenerat în mod natural şi luminos. Recâştigă strălucirea naturală şi bucură-te de un aspect curat şi fără pete. Tenul tău va căpăta o nouă textură şi o culoare uniformă.

Rapid şi eficient

Microdermabraziunea, realizată de specialiştii Dermoesthetique, te ajută să scapi rapid şi uşor de petele care-ţi umbresc frumuseţea. Acest tratament contribuie la eliminarea petelor nedorite şi stimulează microcirculaţia. Hidratarea în profunzime a tenului va determina eliminarea semnelor de oboseală. În plus, aplicate pe un ten perfect curăţat, produsele de îngrijire îşi vor face efectul mai eficient.

Piele perfectă fără limite

Nivelul adaptabil al exfolierii şi ingredientele naturale folosite fac tratamentul cu jet de cristale şi vacuum unul potrivit pentru orice persoană, indiferent de vârstă. Bucură-te de momente de răsfăţ şi recapătă încrederea în frumuseţea ta.


Spune Adieu! pete și urează Bienvenue! Ten fără cusur


Prețuri

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 200


Descriere Microdermabraziune

Creat să devină tratamentul cosmetic al secolului XXI, microdermabraziunea este o tehnică non-invazivă de reîntinerire şi de curăţare a tenului. Mai puţin costisitoare şi mai puţin dureroasă, aceasta înlocuieşte cu succes peelingul chimic.

Pentru procedeul de microdermabraziune, specialiştii Dermoesthetique folosesc un aparat de dermabraziune şi cryo terapie de înaltă tehnologie de la Oxynergy Paris, ce îmbină armonios jetul de cristale şi vacuumul. Cu un nivel de abraziune adaptabil, acesta lucrează extrem de eficient.

Dermabraziunea înlătură şi exfoliază celulele moarte ale epidermei cât şi poluarea pielii cauzată de expunerea zilnică la praf şi alţi factori dăunători din mediul înconjurător. Dermabraziunea corectează de asemenea imperfecţiunile pielii precum petele, vergeturile, cicatricile datorate acneei sau altor cauze.

Eficiența dermabraziunii este datorată:

 • calităţii înalte a pudrei de cristal folosite;
 • formei rotunde a fiecărei particule de cristal;
 • vârtejului de cristale creat în momentul expulzării pe suprafaţa pielii;
 • puterii flexibile a aparatului.

Programele pentru ten ale Oxynergy Paris au fost create pentru obţinerea unui aspect cât mai tânăr şi mai aproape de perfecţiune. Spre deosebire de abordările utilizate în prezent, tratamentele Oxynergy se adresează revigorării funcţiilor de bază ale tenului, menţinerii unei imagini sănătoase, tinere şi fără semne de deteriorare. Obiectivul Oxynergy este de a aborda în mod sistematic şi sigur revigorarea tenului prin utilizarea unei game complete de produse şi a modului exclusiv de a aduce în schemă ingredientele naturale pentru starea de bine a clientelor Dermoesthetique.

Se recomandă aplicarea tratamentului o dată la patru săptămâni şi este eficient în tratarea formelor uşoare de acnee, pentru estomparea ridurilor şi liniilor fine, pentru tratarea cicatricilor post-acneice sau pentru reducerea porilor dilataţi. În acelaşi timp, microdermabraziunea este un tratament eficient şi în cazul tenului obosit, dar şi pentru cel hiperpigmentat.

Contraindicaţii Microdermabraziune

 • în cazul rozaceei active;
 • fragilitate capilară;
 • acnee cu formă gravă;
 • herpes activ prezent;
 • varice;
 • leziuni tegumentare nediagnosticate;
 • herpes recent;
 • negi;
 • acnee activă, supurată;
 • rosaceea activă;
 • diabet decompensate;
 • boli autoimmune sistemice;
 • tendinţa de hiperpigmentare;
 • la persoanele care tocmai au făcut peeling chimic;
 • imediat după proceduri laser la nivelul zonei tratate;
 • adolescenţi sub 14 ani.


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Efect chirurgical non-invaziv


Orice ten va adora Mesoterapia

Potrivită oricărui tip de ten, Mesoterapia utilizează o tehnologie inovatoare de aplicare a substanţelor active (colagen, elastină, acid hialuronic) pentru a obţine un efect vizibil de estompare a petelor. Fără a folosi ace şi fără a provoca durere, tu te vei bucura de un chip luminos şi fără pete.

Aspect perfect luminos

Prin tehnicile aplicate de specialiștii de la Dermoesthetique, pielea este hidratată şi revitalizată. Obţine un ten curat şi catifelat cu un aspect perfect şi luminos pentru mai mult timp.

Tratamente personalizate pentru efecte imediate

Tratamentele de eliminare a petelor şi de depigmentare introduc în dermă 95% din substanţa activă pură prin tehnologia Oxygen Enhancer. Unul din marile beneficii ale mesoterapiei Dermoesthetique este faptul că efectele tratamentului sunt vizibile imediat ce acesta a fost aplicat.


Spune Adieu! pete și urează Bienvenue! Ten fără cusur


Prețuri

Tratament Preţ (RON)
Mesoacne (*pentru Tratament acnee) 100
Mesocapil (*pentru Eliminare rozacee) 100
Mesolift (*pentru Tratament riduri) 100
MesoHA+C (*pentru Estompare pete şi Fermitate piele) 100
Pachet 6 şedinţe 480

*notă: plata se poate face în rate pe toată perioada tratamentului.Descriere Mesoterapia

Oxygen Enhancer este noua tehnologie de administrare transdermală a substanţelor de reîntinerire şi revitalizare a tenului obosit şi lipsit de vitalitate. Fără ace sau şocuri electrice, ingredientele active (colagen, elastină, acid hialuronic) pătrund în profunzimea pielii cu o eficienţă de 95%.

Mesoterapia, tratament recomandat de specialiștii Dermoesthetique pentru toate tipurile de piele, oferă rezultate excelente în terapiile antiage. În cazul pielii stresate, mesoterapia virtuală are un efect energizant uimitor. Tratamentul revoluţionar bazat pe tehnologia Oxygen Enhancer tratează, de asemenea, acneea şi cuperoza. În plus, acesta conferă tenului şi un efect de lifting facial natural, fără a fi nevoie de intervenţii invazive la nivelul pielii.

Pentru rezultate eficiente Dermoesthetique vă recomandă 8–10 şedinţe de 30–40 de minute, la un interval de 7–10 zile. Pentru menţinerea rezultatelor obţinute, tratamentul se poate relua la interval de o lună.


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Tehnologia luminii pentru un efect luminos


Ten fără pete, fără aspect îmbătrânit

Tehnologia revoluţionară a luminii pulsate estompează în mod vizibil imperfecţiunile pielii pătate şi deteriorate de expunerea zilnică la soare. Fără a suferi şi într-un timp scurt pielea îşi va recăpăta strălucirea şi vitalitatea. Întinerirea tenului va fi efectul direct al regenerării pielii şi al stimulării producţiei de colagen.

IPL nu doare, indiferent de problemă

Eficienţa aparatului IPL Pulsar de la Dermoesthetique este dovedită de tratamentele nedureroase care estompează şi elimină venele subţiri, rozacea, leziunile pigmentate, semnele din naştere şi petele de la soare.

Chip fără defecte

Lumina pulsatorie folosită de IPL Pulsar reîntinereşte pielea matură şi o vindecă pe cea afectată de razele UV, uniformizând nuanţa tenului pentru un aspect perfect şi împrospătat.


Spune Adieu! pete și urează Bienvenue! Ten fără cusur


Prețuri

1 Flesh 1 EURO


Descriere IPL

Intense Pulse Light (IPL) este o tehnologie revoluţionară utilizată în diverse tratamente de estetică corporală şi facială. Tehnologia inovatoare a Luminii Intens Pulsate constă în emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferiţi pigmenţi ai pielii. Energia eliberată uniform pe piele are o arie largă de aplicare, iar riscul de a produce arsuri redus este datorat acţiunii blânde asupra pielii a aparatului.

Sistemul Pulsar IPL ® este evaluat ca fiind unul dintre sistemele cele mai performante din lume la momentul actual. Rezultatele sale au fost dovedite clinic: sunt mai eficiente, lipsite de durere, mai rapide şi pe o durată mai lungă de timp.

Lumina Intens Pulsată îndepărtează părul nedorit, întinereşte pielea şi tratează afecţiunile acesteia.

Pulsar IPL este utilizat cu succes în procesul de îndepărtare a petelor cauzate de soare. Stimularea creşterii de celule noi și a producției de colagen îmbunătăţeşte textura pielii şi creşte elasticitatea acesteia.Tratamentul Luminii Intens Pulsate reduce cu fiecare sesiune "vârsta" pielii cu doi ani - la cinci sesiuni poţi avea o piele întinerită cu 10 ani şi vizibil tonifiată. Rezultatele obținute de Dermoesthetique sunt cumulative. Succesul tratamentului depinde de stilul de viață al fiecărei persoane, mai ales în ce priveşte dieta şi îngrijirea pielii.

IPL îndepărtează eficient şi fără durere:

 • părul nedorit de pe toate suprafeţele corpului, inclusiv cel crescut sub piele;
 • venele subţiri;
 • rozaceea;
 • leziunile pigmentare;
 • semnele din naştere;
 • vergeturile.

De asemenea, Pulsar IPL reîntinereşte pielea matură şi vindecă:

 • pielea afectată de razele ultraviolete sau de acnee;
 • netezește ridurile fine;
 • uniformizează nuanța tenului;
 • închide porii;
 • mărește flexibilitatea pielii;
 • netezește cicatricile.

Procedura IPL trebuie să fie supravegheată de un specialist. Se recomandă o consultație preliminară împreună cu specialiştii Dermoesthetique pentru a decide tratamentul pentru problemele pe care doreşti să le tratezi.


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Zâmbetul unui ten curat şi fără pete


Peeling chimic

Tratează tenul uscat, tenul acneic (stabilizând funcţia glandelor sebacee), tenul cuperozic (restabileşte elasticitatea pereţilor vasculari), tenul cu hiperpigmentaţie şi cicatricile.

Tratament facial "PHYTOPEELING MASK de la Juliette Armand"

Recapătă strălucirea tenului şi estompează petele de culoare de pe chipul tău cu produsele revoluţionare de la Juliette Armand. Terapie de regenare, tratamentul Phytopeeling Mask acţionează cu blândeţe şi readuce tinereţea tenului tău. Oferă o îngrijire specială pielii tale şi bucură-te de un ten revigorat şi fără inesteticele pete maronii sau roşii. Acţiunea ingredientelor naturale determină exfolierea straturilor superioare ale dermului. Obţine un ten cu o textură armonioasă şi revigorată.

Tratament facial "Strălucire şi întinerire"

Dezvăluie strălucirea din interior cu un ten mai tânăr şi mai vitalizat! Complexul pe care-l propunem, pentru o piele cu o strălucire orbitoare, combină extractul de algă roşie cunoscută sub denumirea de Palmaria Palmata cu extractul de floare de margaretă şi lemn dulce, pentru un rezultat de invidiat. Lasă-te răsfaţată de specialiştii Dermoesthetique şi elimină aspectul inestetic al petelor maronii sau roşiatice.

Masaj facial

Masajul facial accelerează microcirculaţia, îmbunătăţeşte circulaţia limfatică, oxigenează ţesuturile, conturează ovalul feţei, relaxează şi încetineşte procesul de îmbătrânire.


Spune Adieu! pete şi urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

Peeling Chimic

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 250
6 1050

Tratament facial "Phytopeeling Mask de la Juliette Armand"

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 180

Tratament facial "Strălucire şi întinerire"

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 280

Masaj facial

Tratament Durată (min.) Preţ (RON)
Masaj cosmetic 30 40
Masaj Drenaj Limfatic (limfodrenaj) 30 40
Masaj cu ultrasunete (vibromasaj) 30 50


Descriere Terapii manuale estompare pete

Peeling Chimic

Peelingul Chimic tratează tenul uscat, tenul acneic (stabilizând funcţia glandelor sebacee), tenul cuperozic (restabileşte elasticitatea pereţilor vasculari), tenul cu hiperpigmentaţie şi cicatricile. Vezi detalii...


Tratament facial "Phytopeeling Mask de la Juliette Armand"

Tratamentul revoluţionar cu Phytopeeling Mask este o metodă non-invazivă de regenerare a ţesuturilor îmbătrânite.

Vezi detalii...


Tratament facial "Strălucire şi întinerire"

TRATAMENT DE ALBIRE ŞI ÎNNOIRE CELULARĂ CU PROVITAMINA C are ca ingredient secret un compus, Filmogel – pollysaccharide, care hidratat, eliberează ingredienţi activi de albire.

Vezi detalii...


Un aspect perfect, fără acţiuni invazive.

Efect chirurgical non-invaziv

Efect chirurgical non-invazivAsteptati

Lasă adresa de email și noi te ținem la curent cu noutățile!
În plus vei primi gratuit 1 cupon cu o terapie prin vibrații Proellixe.


Oferte


Testimoniale

Am găsit salonul căutând pe internet, iar criteriul determinant a fost acela că pentru stabilirea dietei puteam beneficia de sfaturile unui specialist [...]

La acest salon am venit iniţial pentru a scăpa de un mare stres şi am apelat la Epilare Definitivă (IPL) unde am obţinut rezultate spectaculoase. [...]

În urmă cu o lună am ajuns la centru din curiozitate. Îmi tot apărea pe Facebook link-uri sponsorizate. Aşa te-am întâlnit pe tine, Ionela, un [...]


DermoDicționar

Cuperoză = Inflamație cronică a glandelor cutanate ale feței, caracterizată printr-o colorație roșie-violacee a pomeților și a nasului

Depigmentare = Pierderea parțială sau completă a pigmentului pielii, melanina.


...