>
Eliminare Rozacee (Cuperoză)

Eliminare Rozacee (Cuperoză)

Elimină rozaceea acum la centru de estetică și nutriție Dermoesthetique!

Rozaceea
este o afecţiune a pielii, de obicei inofensivă, şi se manifestă prin porţiuni roşiatice sau vase de sânge dilatate vizibile pe piele. Există mai multe tipuri de rozacee. În fazele incipiente, obrajii se colorează cu uşurinţă sau au mereu un aspect de arsură solară, iar vasele de sânge sunt vizibile la nivel cutanat ca nişte firişoare roşii. Ceva mai serios, al doilea tip de cuperoză implică porţiuni inflamate sau coşuri pe obraji. O formă mai severă a cuperozei poartă denumirea de rhinophyma şi pare să afecteze în mare parte bărbaţi, apărând ca o îngroşare a pielii din jurul nasului.

Această afecţiune nu este gravă şi nu produce efecte negative asupra sănătăţii noastre. Efectele dăunătoare ale rozaceei cuperozei sunt însă mai mult de natură emoţională, decât fizică. Aspectul inestetic pe care-l produce cuperoza la nivelul pielii, în special la nivelul feţei, este principala neplăcere care-i determină pe cei care au această afecţiune să dorească să ia măsuri pentru îndepărtarea ei. Pe lângă tratamentul recomandat de specialişti, se recomandă evitarea factorilor care contribuie la apariţia şi agravarea cuperozei: expunerea la soare, stresul psihic, climatul cald, alcoolul, alimentele condimentate, efortul fizic, vântul, băuturile fierbinţi, unele produse cosmetice. Chiar dacă nu se cunosc exact cauzele, se presupune că acestea ar fi responsabile pentru apariţia rozaceei.

De ce să nu te simţi bine în pielea ta? Ia măsuri şi urmează un tratament pentru regăsirea confortului tău interior. 

Programează o consultaţie gratuită pentru a primi informaţii cu privire la alegerea unui pachet adaptat nevoilor şi bugetului de care dispui.

Șterge semnele rămase pe pielea ta.
Fără durere. Pentru totdeauna.
Laser ND YAGPrețuri

Pachet 4 sedinte + 2 gratis
Proceduri laser ND YAG 0-10 pulsuri; preţ / procedură -200 RON
Proceduri laser ND YAG 11-30 pulsuri – 350 RON
Proceduri laser ND YAG 31-60 pulsuri – 450 RON
Proceduri laser ND YAG 61-100 pulsuri -550 RON

 
Skin tightening ND YAG (reîntinerire cutanată) facial – 500 RON
Skin tightening ND YAG (reîntinerire cutanată) abdomen – 575 RON

 
Proceduri LASER ND YAG zona perciuni 200 RON
Proceduri LASER ND YAG zona mustaţă 150 RON
Proceduri LASER ND YAG zona bărbie 150 RON
Proceduri LASER ND YAG zona bărbie+mustaţă 250 RON
Proceduri LASER ND YAG zona faţă 600 RON
Proceduri LASER ND YAG zona spate inferior 600 RON
Proceduri LASER ND YAG zona spate total 1.000 RON
Proceduri LASER ND YAG zona periareolară 300 RON
Proceduri LASER ND YAG zona piept 700 RON

 

 
Proceduri LASER ND YAG zona abdomen inferior 350 RON
Proceduri LASER ND YAG zona axile 250 RON
Proceduri LASER ND YAG zona inghinală linia bikini 300 RON
Proceduri LASER ND YAG zona pubian total 700 RON
Proceduri LASER ND YAG zona interfesier 200 RON
Proceduri LASER ND YAG mână faţa dorsală 350 RON
Proceduri LASER ND YAG picior faţa dorsală 350 RON
Proceduri LASER ND YAG antebraţe 350 RON
Proceduri LASER ND YAG braţe 450 RON
Proceduri LASER ND YAG picior scurt 900 RON
Proceduri LASER ND YAG picior lung 1.300 RON
Proceduri LASER ND YAG fese 550 RON


Descriere Laser ND YAG


Luminozitatea unui ten fără imperfecțiuni


Fără roşeaţă, fără vase sparte

Elimină problemele cauzate de rozacee şi obţine o întinerire vizibilă a pielii cu tehnologia de ultimă generaţie a Fotoîntineririi. Lumina Intens Pulsată stimulează regenerarea naturală, iar pielea ta îşi va recăpăta aspectul neted şi lipsit de imperfecţiuni.

IPL nu doare, indiferent de problemă

Obţine rezultate uimitoare rapid şi fără a suferi cu tratamentul revoluţionar oferit de IPL Pulsar. Bucură-te de estomparea vizibilă a rozaceei şi elimină leziunile pigmentate de pe chipul tău. Pielea ta îşi va recâştiga prospeţimea şi vitalitatea.

Chip fără defecte

Cu tehnologia inovatoare a Luminii Intens Pulsate tenul tău îşi va recăpăta vitalitatea, iar tu vei obţine o uniformizare a nuanţei pielii. Recapătă tinereţea chipului tău şi fii din nou încrezătoare în frumeseţea ta.


Spune Adieu! rozacee și urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

1 Flesh 1 EURO


Descriere IPL

Intense Pulse Light (IPL) este o tehnologie revoluţionară utilizată în diverse tratamente de estetică corporală şi facială. Tehnologia inovatoare a Luminii Intens Pulsate constă în emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferiţi pigmenţi ai pielii. Energia eliberată uniform pe piele are o arie largă de aplicare, iar riscul de a produce arsuri redus este datorat acţiunii blânde asupra pielii a aparatului.

Sistemul Pulsar IPL ® este evaluat ca fiind unul dintre sistemele cele mai performante din lume la momentul actual. Rezultatele sale au fost dovedite clinic: sunt mai eficiente, lipsite de durere, mai rapide şi pe o durată mai lungă de timp.

Lumina Intens Pulsată îndepărtează părul nedorit, întinereşte pielea şi tratează afecţiunile acesteia.

Pulsar IPL este utilizat cu succes în procesul de îndepărtare a petelor cauzate de soare. Stimularea creşterii de celule noi și a producției de colagen îmbunătăţeşte textura pielii şi creşte elasticitatea acesteia.Tratamentul Luminii Intens Pulsate reduce cu fiecare sesiune "vârsta" pielii cu doi ani - la cinci sesiuni poţi avea o piele întinerită cu 10 ani şi vizibil tonifiată. Rezultatele obținute de Dermoesthetique sunt cumulative. Succesul tratamentului depinde de stilul de viață al fiecărei persoane, mai ales în ce priveşte dieta şi îngrijirea pielii.

IPL îndepărtează eficient şi fără durere:

 • părul nedorit de pe toate suprafeţele corpului, inclusiv cel crescut sub piele;
 • venele subţiri;
 • rozaceea;
 • leziunile pigmentare;
 • semnele din naştere;
 • vergeturile.

De asemenea, Pulsar IPL reîntinereşte pielea matură şi vindecă:

 • pielea afectată de razele ultraviolete sau de acnee;
 • netezește ridurile fine;
 • uniformizează nuanța tenului;
 • închide porii;
 • mărește flexibilitatea pielii;
 • netezește cicatricile.

Procedura IPL trebuie să fie supravegheată de un specialist. Se recomandă o consultație preliminară împreună cu specialiştii Dermoesthetique pentru a decide tratamentul pentru problemele pe care doreşti să le tratezi.


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Zâmbetul unui ten fără cusur


Fără roşeaţă, fără vase sparte

Oferă pielii sensibile un tratament special creat pentru ea cu serul Mesocapil. Pielea predispusă la roşeaţă şi capilare sparte îşi va recăpăta aspectul natural şi catifelarea, iar inestetica rozacee va fi eliminată. Pătrunderea în derm a până 95% din substanţa activă va revigora într-un timp scurt şi fără durere pielea obosită şi stresată. Bucură-te de un ten energizat şi reîntinerit cu tratamentul revoluţionar al Mesoterapiei.

Rapid şi eficient

Răsfaţă-ţi pielea cu terapia inovatoare a Mesocapilului şi obţine rezultate vizibile încă de la primele şedinţe. Personalizată în funcţie de vârstă şi de gradul de afectare a pielii, perioada de tratament este de minim 8 şedinţe. Durata unei întâlniri este de 30 - 40 de minute, iar intervalul dintre acestea este de 7 - 10 zile pentru ca zona tratată să aibă timp de refacere. Pentru menţinerea rezultatelor se recomandă o şedinţă lunară.

Chip fără defecte

Tratamentul poate fi aplicat pe toate zonele pielii afectate de roşeaţă şi iritaţie. Revitalizează tenul şi conferă luminozitate cu serul Mesocapil. Simte-te din nou sigură pe frumuseţea chipului tău.


MESOCAPIL

Ser special creat pentru tratamentul pielii sensibile, în special pentru pielea predispusă la roșeață și capilare sparte (rozaceea). Se aplică pe toate zonele pielii cu roșeață și iritație (față, gât, decolteu).


Spune Adieu! rozacee şi urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

Tratament Preţ (RON)
Mesoacne (*pentru Tratament acnee) 100
Mesocapil (*pentru Eliminare rozacee) 100
Mesolift (*pentru Tratament riduri) 100
MesoHA+C (*pentru Estompare pete şi Fermitate piele) 100
Pachet 6 şedinţe 480

*notă: plata se poate face în rate pe toată perioada tratamentului.Descriere Mesoterapia

Oxygen Enhancer este noua tehnologie de administrare transdermală a substanţelor de reîntinerire şi revitalizare a tenului obosit şi lipsit de vitalitate. Fără ace sau şocuri electrice, ingredientele active (colagen, elastină, acid hialuronic) pătrund în profunzimea pielii cu o eficienţă de 95%.

Mesoterapia, tratament recomandat de specialiștii Dermoesthetique pentru toate tipurile de piele, oferă rezultate excelente în terapiile antiage. În cazul pielii stresate, mesoterapia virtuală are un efect energizant uimitor. Tratamentul revoluţionar bazat pe tehnologia Oxygen Enhancer tratează, de asemenea, acneea şi cuperoza. În plus, acesta conferă tenului şi un efect de lifting facial natural, fără a fi nevoie de intervenţii invazive la nivelul pielii.

Pentru rezultate eficiente Dermoesthetique vă recomandă 8–10 şedinţe de 30–40 de minute, la un interval de 7–10 zile. Pentru menţinerea rezultatelor obţinute, tratamentul se poate relua la interval de o lună.


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Un ten curat, o viaţă în roz


Fără roşeaţă, fără vase sparte

Îţi simţi tenul sensibil? Află că dacă îl hidratezi profund, el devine mai puţin reactiv. Specialiştii Dermoesthetique au soluţia la problema ta. Este un ingredient derivat din descoperirea unor microorganisme ce trăiesc la adâncimi de peste 3.000 de metri.

Rapid şi eficient

Răsfată-ţe şi simte-te specială cu tratamentul inovator Protecţie şi calmare. Recâştigă aspectul neted al pielii tale şi conferă-i nuanţa sa naturală. Experimentează cum e să fii din nou tânără şi plină de încredere cu un chip proaspăt şi întinerit. Bucură-te de rezultate extraordinare într-un timp scurt şi fără a trece prin procedee dureroase.

Chip fără defecte

Înfruntă timpul cu un ten neted şi ferm, fără imperfecţiuni. Recâştiga anii ce au trecut şi au lăsat semne asupra tenului tău. Hidratează şi oxigenează piele pentru a fi din nou încrezătoare şi zâmbitoare.


Peeling Chimic

Tratează tenul uscat, tenul acneic (stabilizând funcţia glandelor sebacee), tenul cuperozic (restabileşte elasticitatea pereţilor vasculari), tenul cu hiperpigmentaţie şi cicatricile.

FOTOTERAPIA (cromoterapia):

Este folosită cu scop de tratament, profilactic şi cosmetic cu ajutorul undelor electromagnetice a spectrului optic. Penetrând ţesuturile organismului undele de lumină activează procesele fotochimice şi reface nivelul bioenergetic. Cromoterapia se mai foloseşte în tratarea insomniilor, a stresului, depresiei, stărilor de panică, bulimiei si anorexiei. Are efect bactericid distrugând bacteriile, microbii şi virusii, normalizează nivelul de toxine în organism. Fototerapia tratează boli de piele, reface tonusul şi turgorul pielii.


Spune Adieu! rozacee şi urează Bienvenue! ten fără cusur.


Prețuri

Peeling Chimic

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 250
6 1050

FOTOTERAPIA (cromoterapia)

Număr şedinţe Durata (min.) Preţ (RON)
1 30 80


Descriere Terapii manuale eliminare rozacee

Peeling Chimic

Peeling-ul Chimic tratează tenul uscat, tenul acneic (stabilizând funcţia glandelor sebacee), tenul cuperozic (restabileşte elasticitatea pereţilor vasculari), tenul cu hiperpigmentaţie şi cicatricile.. Vezi detalii...

FOTOTERAPIA (cromoterapia):

Este folosită cu scop de tratament, profilactic şi cosmetic cu ajutorul undelor electromagnetice a spectrului optic. Vezi detalii...


Un aspect perfect, fără acţiuni invazive

DermoDicționar

Cuperoză = Inflamație cronică a glandelor cutanate ale feței, caracterizată printr-o colorație roșie-violacee a pomeților și a nasului

Depigmentare = Pierderea parțială sau completă a pigmentului pielii, melanina.


...