>
Eliminare bărbie dublă

Eliminare bărbie dublă

Bărbia dublă este inestetică şi îţi dă o stare de nesiguranţă? Nu te mai simţi atrăgătoare şi ai impresia că toată lumea se uită la bărbia ta, în loc să admire frumuseţea chipului tău? Vino la centru de estetică Dermoestetique și elimină acum inestetica bărbie dublă!

Cauzele bărbiei duble sunt un cumul de factori. Unul din ele poate fi moştenirea genetică, însă nu este întotdeauna cauza principală. Zona bărbiei este predispusă la îngrăşare, fiind locul ideal de sedimentare a grăsimii, mai ales în cazul în care iei în greutate câteva kilograme şi reţii apa în organism. Odată cu trecerea timpului, pielea îşi pierde elasticitatea, iar muşchii devin mai puţin fermi, ceea ce contribuie decisiv la formarea bărbiei duble.

Dacă te confrunţi cu această problemă a bărbiei duble, există soluţii eficiente la Dermoesthetique, pentru ca tu să recapeţi încrederea în tine. Te simţi mai frumoasă, mai atrăgătoare, mai tânără, iar pielea îşi recapătă aspectul tonifiat.

Programează o consultaţie gratuită pentru a primi informaţii cu privire la alegerea unui pachet adaptat nevoilor şi bugetului de care dispui.

Scapă de aspectul inestetic al bărbiei duble.
Fără durere. Pentru totdeauna.
MaximusPrețuri

MAXIMUS CORPORAL:

1 sed - 30'-200 RON

- PACHET 8 SEDINTE 30’ -1100 RON

1 sed- 50'- 300 RON

- PACHET 8 SEDINTE 50’ -1600 RON

1 sed- 75'- 400 RON

- PACHET 8 SEDINTE 75’ -2200 RON

1 sed- 90”- 480 RON

 -PACHET 8 SEDINTE 90” -2600 RON

MAXIMUS FACIAL

1 sed 30` - 220 RON

8 sed 30` - 1200 RON

1 sed 50` - 320 RON

8 sed 50` - 1700 RONDescriere Maximus

TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radio-frecvenţa TriLipo (RF) şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Lucrând simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergetic care oferă eliminarea grăsimilor şi drenaj limfatic într-o manieră ne-invazivă, precum şi întinderea pielii.

Tehnologia TriLipo lucrează în acelaşi timp la nivelul dermei, hipodermei (grăsimea) şi pe straturile de muşchi pentru a genera o reducere a grăsimilor superioară. Efectul combinat al TriLipo RF şi TriLipo DMA cauzează încălzirea omogenă atât a dermei cât şi a straturilor de grăsime. Energia TriLipo RF încălzeşte nivelul de ţesut de grăsime subcutanat stimulând astfel eliberarea de grăsime lichidă din celule. Acest efect termal accelerează metabolismul natural al grăsimilor.

DermoDicționar

Raze infraroșii = Raze infraroșii generate artificial, identice cu cele ale Soarelui, oferă posibilitatea de a le folosi necondiționat și în orice moment al zilei. Razele infraroșii pătrund 5-6 cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase.

Fibroblaste = Sunt celule dermice responsabile pentru secreția fibrelor de elastină și colagen


...