>
Tratament post liposucție

Tratament post liposucție

Liposucţia, din cauza caracterului său invaziv, necesită acordarea unei atenţii speciale post intervenţie care să ofere îngrijire specializată zonei afectate. De asemenea, se urmăreşte şi grăbirea procesului de remodelare corporală şi de tonifiere a pielii. Astfel, sunt recomandate după liposucţie tratamente de reabilitare a zonei care să accelereze perioada de vindecare, alături de o perioadă de repaos şi de odihnă.

Centrul de estetică Dermoestethique pune la dispoziţia ta terapii medicale şi de estetică non-invazive şi nedureroase care să faciliteze atât procesul de vindecare, cât şi cel de revigorare a zonei tratate. Specialiştii Dermoesthetique vin în ajutorul tău cu sfaturi şi tratamente personalizate nevoilor tale.

Programează o consultaţie gratuită pentru a primi informaţii cu privire la alegerea unui pachet adaptat nevoilor şi bugetului de care dispui.

Şterge semnele rămase pe pielea ta.
Fără durere. Pentru totdeauna.
Un corp frumos, fără semne inestetice


O piele revigorată rapid şi fără efort

Uniformizează conturul corpului şi accelerează procesul de vindecare cu ajutorul terapiei oferite de aparatul revoluţionar Icoone. Tehnologia Roboderm împreună cu masajul de tip dermo-vacuum tratează pielea şi îi conferă o nouă textură. Obţine rezultate uimitoare într-un timp scurt şi fără efort. Bucură-te de un corp remodelat şi revigorat.

Recuperare post-liposucţie într-un timp scurt

Specialiştii Dermoesthetique recomandă un minim de 15 şedinţe pentru a obţine rezultate vizibile şi de durată. În funcţie de dorinţele tale, acestea pot fi grupate în 2 - 3 sesiuni pe săptămână. Terapia este divizată în două sesiuni în funcţie de gravitatea afecţiunii: programul Base şi cel Focus. Cu un caracter general, programul Base are 20 de minute. Cel Focus poate fi format din mai multe mini-sesiuni, de 10 minute fiecare, concentrându-se pe afecţiuni specifice. Post-tratament este recomandată câte o şedinţă lunară pentru menţinerea rezultatelor.

Un corp armonios sculptat

Tratament terapeutic şi estetic, Icoone oferă o îngrijire de calitate corpului şi pielii tale. Multi-stimularea microalveolară a ţesuturilor îmbunătăţeşte elasticitatea pielii datorită creşterii cantităţii de colagen. Obţine un corp armonios sculptat, cu aspect tineresc cu terapia inovatoare oferită de Icoone. Simte-te din nou sigură pe tine şi frumuseţea ta.

PRIMUL din România!

Dermoesthetique este primul centru de înfrumuseţare din ţară care a utilizat pentru prima dată, începând cu anul 2010, tehnologia Icoone, un sistem complex de remodelare corporală focalizată;


Spune Adieu! recuperare prelungită şi urează Bienvenue! stare de bine.


Prețuri

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 30 120
12 30 1000
1 40 140
12 40 1200
1 50 160
12 50 1350
*Opțional Costum propriu 150

*notă: plata se poate face în rate pe toată perioada tratamentului.Descriere ICOONE

Unic în Iaşi, Icoone înglobează într-un singur aparat tehnologii de ultimă generaţie care lucrează împreună pentru a readuce strălucirea şi eleganţa corpului tău, ajutând la o slăbire rapidă şi focalizată. Ceea ce diferenţiază Icoone de celelalte aparate dedicate slăbirii şi reducerii circumferinţei este faptul că include progame specializate pentru tratarea anumitor zone.

Dermoesthetique este primul centru de înfrumuseţare din ţară care a utilizat pentru prima dată, începând cu anul 2010, tehnologia Icoone, un sistem complex de remodelare corporală focalizată;

Tocmai experienţa utilizării pentru o perioadă lungă de timp a acestor tehnologii a condus la obţinerea celor mai bune rezultate. Eficientizarea acestora are loc doar dacă se cunosc suficient de bine toate funcţiile şi beneficiile lor. La Dermoesthetique, specialiştii se perfecţionează continuu pentru a deţine toate secretele noilor tehnologii din domeniu, dar şi a combinării tehnicilor şi tratamentelor pentru maximum de satisfacţie. În acest sens, experienţa dobândită anterior îşi spune cuvântul.  

Icoone este rezultatul cercetărilor întreprinse de către medicul specializat în chirurgia reconstructivă, Jean-Claude Guimberteau, împreună cu o echipă de medici specialişti. Format dintr-un număr infinit de microvacuole organizate în mod haotic, ţesutul necesită tratamente complexe. Astfel, tehnologiile reunite în Icoone reprezintă soluţia perfect adaptată nevoilor pielii:

 • tehnologia Roboderm - MultiStimularea alveolară a ţesuturilor;
 • orificii cu vacuum activ - peste 1000 de stimulări pe decimetru patrat;
 • sistem de absorbţie - nu produce nici un fel de durere.

Sistem complex de remodelare corporală, Icoone este format din mai multe instrumente care sunt folosite în funcţie de zona tratată şi de gravitatea afecţiunilor:

 • Robotwins - tratament natural, oferit prin cele 2 role ce au ca efect dublarea beneficiilor şi înjumătăţirea timpului;
 • Robosolo - tratament specific, plin de energie, dar şi delicat, ce acţionează asupra unor zone mai mari ale corpului;

Icoone este un aparat ultramodern, dotat cu ecran tactil fapt ce favorizează accesul facil la programe. Sistemul de operare permite crearea de programe personalizate nevoilor fiecăreia, iar acestea pot fi memorate pentru tratamente viitoare. Cu un număr variat de programe presetate, Icoone ţinteşte să îmbunătăţească şi să rezolve probleme de estetică, dar şi medicale.
 
Este contraindicat a urma acest tratament în următoarele situaţii:

 • boli de piele sau infecţioase;
 • flebită;
 • varice;
 • tratamente antigoagulante;
 • prezenţa unui peace-maker.
   

Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Cheia unei recuperări fără probleme


O piele revigorată rapid şi fără efort

Accelerează procesul de vindecare post-liposucţie cu ajutorul masajului de drenaj limfatic. Întăreşte sistemul imunitar şi evită posibilitatea apariţiei infecţiilor datorită stimulării circulaţiei limfatice. Elimină, astfel, toxinele şi bacteriile care pot ameninţa procesul de recuperare post-liposucţie. Stimulează circulaţia sangvină şi creşte oxigenarea ţesuturilor prin acţiunea directă asupra straturilor superficiale ale pielii. Obţine o piele mai fermă şi cu un plus de elasticitate.

Recuperare post-liposucţie într-un timp scurt

La aproximativ 2 săptămâni post-intervenţie se recomandă urmarea unui tratament de masare a zonei afectate. Specialiştii Dermoesthetique, pregătiţi în centre de specialitate din Franţa, garantează calitatea rezultatelor pentru ca tu să te bucuri de un corp revigorat şi întinerit. În funcţie de nevoile tale, durata unei şedinţe poate varia între 75 şi 120 de minute.

Un corp armonios sculptat

Metodă plăcută şi relaxantă de tratament post-liposucţie, masajul de drenaj limfatic reduce inflamaţiile şi umflăturile şi grăbeşte procesul de vindecare a ţesuturilor. În plus, te bucuri de tonifiere musculară şi îmbunătăţirea altor funcţii ale organismului, precum cel respirator sau endocrin. Bucură-te de o stare de bine accentuată şi de un corp întinerit într-un timp scurt, fără efort şi fără intervenţii invazive la nivelul corpului.

Spune Adieu! recuperare prelungită şi urează Bienvenue! stare de bine.


Prețuri

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 75 100
10 75

850

*notă: plata se poate face în rate pe toată perioada tratamentului.Descriere Masaj drenaj limfatic

Masajul de drenaj limfatic este o procedură manuală de stimulare a ganglionilor limfatici ce creşte viteza circulaţiei limfei şi accelerează procesul de eliminare a toxinelor şi a depozitelor de grăsime. Acţiunile de fricţiune şi de frământare au un efect de remodelare corporală, dar şi de creştere a apărării sistemului imunitar.

Specialiştii Dermoesthetique, pregătiţi în centre de înfrumuseţare din Franţa, asigură realizarea unui terapii eficiente cu rezultate de durată şi vizibile. Obţine, într-un timp scurt şi fără efort, reducerea depunerilor de grăsime şi a retenţiei de fluide, alături de ameliorarea aspectului celulitic şi stimularea detoxifierii. Efectele principale ale masajului de drenaj limfatic sunt:

 • eliminarea edemelor
 • creşterea imunităţii si regenerare
 • relaxare.

Este contraindicată urmarea acestui tratament de persoane epileptice, cu boli de piele, cu implanturi metalice sau cu sterilet metalic. De asemenea, în cazurile persoanelor cu stimulator cardiac sau a femeilor însărcinate este recomandat a se evita această terapie.

Un aspect perfect, fără acţiuni invazive.


Un corp frumos fără a suferi


Împachetări la Rece

Au un efect benefic asupra fermităţii pielii: ţesuturile devin mai ferme, pereţii celulelor se întăresc accelerând producerea de colagen. 

Împachetări în Presoterapie

- accelerează arderile;
- au eficienţă maximă în tratarea problemelor inestetice ale corpului: tonifiere, detoxifiere, reducere în centimetri, probleme circulatorii, fragilităţi capilare, drenaj limfatic.

Reflexoterapia

Reflexoterapia este o tehnică de masaj eficientă în tratarea unei game vaste de afecţiuni. Terapia poate fi aleasă ca tratament pentru afecţiuni acute sau cronice, indiferent de vârsta pe care o ai. Efectele acesteia sunt susţinute şi amplificate prin urmarea unei diete echilibrate ce a fost stabilită în urma unui reflexodiagnostic (15 - 30 minute).


Împachetări în tunel infraroşu

Elimină cu succes centimetrii în plus şi obţine o slăbire rapidă cu ajutorul împachetărilor în tunel infraroşu. Datorită pătrunderii în adâncime a căldurii, depozitele de grăsime sunt topite şi eliminate prin sistemul limfatic. Scapă rapid de kilogramele în plus fără a simţi vreun disconfort termic şi bucură-te de o siluetă suplă ca de viespe.
 

 • Împachetare cu alge marine micronizate Thalgo

Folosind o reţetă bogată în vitamine, minerale şi antioxidanţi, linia Thalgo cu alge marine micronizate ameliorează tonicitatea pielii şi produce topirea sigură a grăsimilor. Pielea devine luminoasă şi uniformizată, iar aspectul nedorit al cojii de portocală dispare. Fără durere. Pentru totdeauna.
 

 • Împachetare cu alge marine (Algologie)

Bucură-te de momente speciale de relaxare şi de regenerare cu împachetările cu alge marine de la Algologie. Prin combinarea armonioasă a puterii naturale a algelor cu masaje specifice tu vei obţine, alături de o stare de bine, beneficii uimitoare asupra aspectului tău fizic. Clipele de relaxare şi de îndepărtare a stresului cotidian sunt completate de slăbirea în centimetri, recâştigarea fermităţii pielii şi de eliminarea toxinelor din organism.
 

 • Împachetare pentru slăbire cu Fucus

Recâştigă echilibrul organismului tău prin stimularea constantă a metabolismului şi absorbţia mineralelor esenţiale, vitaminelor şi a oligoelementelor din Fucus. Ţesuturile corpului vor fi restructurate şi tonifiate, iar tu te vei bucura de o stare de bine accentuată. Textura pielii va fi îmbunătăţită în mod vizibil datorită proprietăţilor anti-lipidice a ingredienţilor de slăbire. Pentru rezultate optime îmbină acest tratament cu alte terapii de slăbire. Consultă specialiştii Dermoesthetique pentru a stabili un program personalizat nevoilor tale.
 

 • Împachetare pentru drenaj cu Nămol Marin

Tratament de revigorare a organismului obosit şi stresat de grijile zilnice, Împachetarea pentru drenaj relaxează şi conferă o senzaţie de uşurare. Creată pentru a îmbunătăţi circulaţia limfatică, terapia este indicată pentru persoanele care se confruntă cu retenţia de apă şi edeme. Prin combinarea elementelor esenţiale din Gelul Algo-Lymph cu cele ale Nămolului Marin, Împachetarea pentru drenaj purifică, drenează şi detoxofică organismul.
 

 • Împachetare pentru Slăbire pentru Zonele Rezistente

Îmbunătăţeşte aspectul siluetei şi elimină centimetrii în plus datorită oxigenării şi accelerării micro-circulaţiei şi a activităţii lipolitice. Elimină ţesuturile grase cu tratamentul uşor şi eficient al Împachetării pentru Slăbire pentru Zonele Rezistente. Concentraţia ridicată de alge şi plante marine are un efect dublu de slăbire şi de tonifiere a organismului. Pentru rezultate de excepţie, specialiştii Dermoesthetique recomandă completarea terapiei cu o dietă echilibrată.
 

 • Împachetare Vitis - Bruno Vassari

Pielea cu aspect capitonat va fi de domeniul trecutului cu tratamentul anti-celulitic Vitis-Bruno Vassari. Recapătă fermitatea şi netezimea pielii cu ingredientele naturale pe bază de alge marine. Conţinutul ridicat de polifenoli şi alge marine va accelera procesul de drenare, iar retenţia de apă nu va mai afecta aspectul corpului tău. Efectul antioxidant asupra organismului tău va accentua starea ta de bine. Bucură-te de un look de invidiat cu împachetările Vitis-Bruno Vassari.
 

 • Împachetare Peel-Off

Elimină centimetrii în plus şi bucură-te de revitalizarea organismului tău cu împachetarea Peel-Off. Stimularea circulaţiei va determina eliminarea toxinelor, iar tu îţi vei recâştiga starea de bine şi un aspect de invidiat al corpului. Hidratarea pielii va crea un efect vizibil de catifelare şi de netezire. Folosit frecvent în thalasoterapii pentru slăbire şi tonifiere, Împachetarea Peel-Off diminuează depozitele de grăsime. Bucură-te de un corp armonios modelat şi revitalizat.


Un aspect perfect, fără acţiuni invazive.


Prețuri

Împachetări la Rece

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 45 100
8 45 560  

Împachetări în Presoterapie

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 75 100
8 75 560  


Reflexoterapia

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 60


Tunelul cu infraroşu


Împachetare cu alge marine micronizate Thalgo

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 60 150
8 60 840 RON


Împachetare cu alge marine (Algologie)

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 60 120
8 60 680


Împachetare pentru slăbire cu Fucus

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 60 120
8 60 680


Împachetare pentru drenaj cu Nămol Marin

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 60 120
8 60 680


Împachetare pentru Slăbire pentru Zonele Rezistente

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 60 100
8 60 560


Împachetare Vitis - Bruno Vassari

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 60 120
8 60 680


Împachetare Peel-Off

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 60 120
8 60 680  


Masaj drenaj limfatic

Număr şedinţe Durată (min.) Preţ (RON)
1 75 90
10 75 750
 


Descriere Terapii manuale post liposucţie

Împachetări la Rece

Au un efect benefic asupra fermităţii pielii: ţesuturile devin mai ferme, pereţii celulelor se întăresc accelerând producerea de colagen. 

Împachetări în Presoterapie

- accelerează arderile;
- au eficienţă maximă în tratarea problemelor inestetice ale corpului: tonifiere, detoxifiere, reducere în centimetri, probleme circulatorii, fragilităţi capilare, drenaj limfatic.

Tunelul cu infraroşu

Tunelul cu infraroşu este un aparat profesional care acţionează asemenea unei saune, dar cu efecte mult mai rapide şi vizibile. Efectul termic rapid topeşte grăsimile şi ajută la eliminarea toxinelor şi a apei în exces din organism. Razele infraroşu acţionează în profunzime şi au un efect direct asupra celulelor grase.
Vezi detalii...


Un aspect perfect, fără acţiuni invazive.

Un corp frumos, fără semne inestetice

Un corp frumos, fără semne inesteticeAsteptati

Lasă adresa de email și noi te ținem la curent cu noutățile!
În plus vei primi gratuit 1 cupon cu o terapie prin vibrații Proellixe.


Oferte


Testimoniale

Am găsit salonul căutând pe internet, iar criteriul determinant a fost acela că pentru stabilirea dietei puteam beneficia de sfaturile unui specialist [...]

La acest salon am venit iniţial pentru a scăpa de un mare stres şi am apelat la Epilare Definitivă (IPL) unde am obţinut rezultate spectaculoase. [...]

În urmă cu o lună am ajuns la centru din curiozitate. Îmi tot apărea pe Facebook link-uri sponsorizate. Aşa te-am întâlnit pe tine, Ionela, un [...]


DermoDicționar

Masaj endermologic = Este un procedeu fizic de reducere a celulitei prin utilizarea unei tehnici de masaj mecanizat, vacuumat


...