>
Eliminare celulită

Eliminare celulită

Elimină celulita acum!
Aspectul pielii este precum o carte de vizită personală ce influenţează nu doar modul în care te prezinţi, ci şi starea de spirit. Stilul de viaţă şi stresul şi-a pus amprenta asupra ta şi acum cauţi soluţii care să remedieze efectele negative. Astfel, lupta cu celulita a devenit o slujbă full-time care îţi acaparează toate sferele vieţii tale.

Căutarea ta a luat sfârşit. Acum ai la îndemână soluţii rapide şi individualizate care te ajută să scapi de aspectul capitonat al pielii şi să ţii la distanţă celulita. Centrul de estetică și nutriție Dermoesthetique din Iaşi îţi pune la dispoziţie aparate de ultimă generaţie pentru a obţine o piele netedă şi fermă într-un timp scurt, fără durere şi fără măsuri invazive asupra corpului.

Programează o consultaţie gratuită pentru a primi informaţii cu privire la alegerea unui pachet adaptat nevoilor şi bugetului de care dispui.

Scapă de aspectul cojii de portocală şi de pielea flască.
Fără durere. Pentru totdeauna.
MaximusPrețuri

MAXIMUS CORPORAL:

1 sed - 30'-200 RON

- PACHET 8 SEDINTE 30’ -1100 RON

1 sed- 50'- 300 RON

- PACHET 8 SEDINTE 50’ -1600 RON

1 sed- 75'- 400 RON

- PACHET 8 SEDINTE 75’ -2200 RON

1 sed- 90”- 480 RON

 -PACHET 8 SEDINTE 90” -2600 RON

MAXIMUS FACIAL

1 sed 30` - 220 RON

8 sed 30` - 1200 RON

1 sed 50` - 320 RON

8 sed 50` - 1700 RONDescriere Maximus

TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radio-frecvenţa TriLipo (RF) şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Lucrând simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergetic care oferă eliminarea grăsimilor şi drenaj limfatic într-o manieră ne-invazivă, precum şi întinderea pielii.

Tehnologia TriLipo lucrează în acelaşi timp la nivelul dermei, hipodermei (grăsimea) şi pe straturile de muşchi pentru a genera o reducere a grăsimilor superioară. Efectul combinat al TriLipo RF şi TriLipo DMA cauzează încălzirea omogenă atât a dermei cât şi a straturilor de grăsime. Energia TriLipo RF încălzeşte nivelul de ţesut de grăsime subcutanat stimulând astfel eliberarea de grăsime lichidă din celule. Acest efect termal accelerează metabolismul natural al grăsimilor.


Simbolul pielii de catifea


Piele netedă fără eforturi fizice

Îmbunătăţeşte aspectul pielii tale şi scapă de celulita inestetică. Tratamentul fracţional de MultiStimulare Microalveolară, oferit de Icoone, conferă pielii tale o textură nouă şi aspectuoasă, plăcută la atingere. Icoone, prin masajul endermologic, dislocă depozitele de grăsime din ţesutul adipos şi elimină treptat aspectul de coajă de portocală. Tratează imperfecţiunile pielii şi recapătă încrederea de sine cu tehnologia non-invazivă a endermologiei.

Păstrează fermitatea pielii cu minimum de efort

Este recomandat un minin de 15 şedinţe pentru a obţine rezultate considerabile. Acestea pot fi grupate în 2 - 3 sesiuni săptămânale. Perioada de tratament variază de la persoană la persoană, aceasta fiind stabilită de către specialiştii Dermoesthetique. Durata unei sesiuni diferă în funcţie de gravitatea afecţiunii, fiind împărţită în programul Base şi cel Focus. Programul basic durează 20 de minute şi are un caracter general. Iar cel Focus poate fi format din mai multe mini-sesiuni, cu o durată de 10 minute fiecare, şi tratează afecţiuni specifice. După finalizarea tratamentului este indicată câte o şedinţă lunară pentru menţinerea rezultatelor împreună cu o nutriţie corectă.

O piele fără celulită, fără suferinţă

Reducerea în dimensiuni a ţesutului adipos va contura liniile corpului, redobândind armonia. Arderea grăsimilor şi activarea drenajului limfatic vor elimina celulita, indiferent de tip: fibromatoasă, edematoasă sau adipoasă. O siluetă de invidiat, o piele mai frumoasă şi o stare de bine sunt doar o parte din beneficiile pe care le vei obţine cu Icoone.

PRIMUL din România!

Dermoesthetique este primul centru de înfrumuseţare din ţară care a utilizat pentru prima dată, începând cu anul 2010, tehnologia Icoone, un sistem complex de remodelare corporală focalizată;


Spune Adieu! aspectului capitonat al pielii şi urează Bienvenue! fermitate.


Prețuri

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 30 120
12 30 1000
1 40 140
12 40 1200
1 50 160
12 50 1350
*Opțional Costum propriu 150

*notă: plata se poate face în rate pe toată perioada tratamentului.Descriere ICOONE

Unic în Iaşi, Icoone înglobează într-un singur aparat tehnologii de ultimă generaţie care lucrează împreună pentru a readuce strălucirea şi eleganţa corpului tău, ajutând la o slăbire rapidă şi focalizată. Ceea ce diferenţiază Icoone de celelalte aparate dedicate slăbirii şi reducerii circumferinţei este faptul că include progame specializate pentru tratarea anumitor zone.

Dermoesthetique este primul centru de înfrumuseţare din ţară care a utilizat pentru prima dată, începând cu anul 2010, tehnologia Icoone, un sistem complex de remodelare corporală focalizată;

Tocmai experienţa utilizării pentru o perioadă lungă de timp a acestor tehnologii a condus la obţinerea celor mai bune rezultate. Eficientizarea acestora are loc doar dacă se cunosc suficient de bine toate funcţiile şi beneficiile lor. La Dermoesthetique, specialiştii se perfecţionează continuu pentru a deţine toate secretele noilor tehnologii din domeniu, dar şi a combinării tehnicilor şi tratamentelor pentru maximum de satisfacţie. În acest sens, experienţa dobândită anterior îşi spune cuvântul.  

Icoone este rezultatul cercetărilor întreprinse de către medicul specializat în chirurgia reconstructivă, Jean-Claude Guimberteau, împreună cu o echipă de medici specialişti. Format dintr-un număr infinit de microvacuole organizate în mod haotic, ţesutul necesită tratamente complexe. Astfel, tehnologiile reunite în Icoone reprezintă soluţia perfect adaptată nevoilor pielii:

 • tehnologia Roboderm - MultiStimularea alveolară a ţesuturilor;
 • orificii cu vacuum activ - peste 1000 de stimulări pe decimetru patrat;
 • sistem de absorbţie - nu produce nici un fel de durere.

Sistem complex de remodelare corporală, Icoone este format din mai multe instrumente care sunt folosite în funcţie de zona tratată şi de gravitatea afecţiunilor:

 • Robotwins - tratament natural, oferit prin cele 2 role ce au ca efect dublarea beneficiilor şi înjumătăţirea timpului;
 • Robosolo - tratament specific, plin de energie, dar şi delicat, ce acţionează asupra unor zone mai mari ale corpului;

Icoone este un aparat ultramodern, dotat cu ecran tactil fapt ce favorizează accesul facil la programe. Sistemul de operare permite crearea de programe personalizate nevoilor fiecăreia, iar acestea pot fi memorate pentru tratamente viitoare. Cu un număr variat de programe presetate, Icoone ţinteşte să îmbunătăţească şi să rezolve probleme de estetică, dar şi medicale.
 
Este contraindicat a urma acest tratament în următoarele situaţii:

 • boli de piele sau infecţioase;
 • flebită;
 • varice;
 • tratamente antigoagulante;
 • prezenţa unui peace-maker.
   

Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


O piele netedă, fără imperfecţiuni


Piele netedă fără eforturi fizice

Velashape, aparat de ultimă generaţie, te ajută să tratezi cu succes celulita rapid şi fără a depune efort. Pielea cu aspect de coajă de corporală va deveni de domeniul trecutului, iar tu îţi vei recâştiga încrederea de sine. Reducerea adipocitelor din interiorul ţesutului adipos contribuie la netezirea liniilor corpului şi la obţinerea unei pieli întinse, rezultate vizibile de la primele 4 şedinţe.

Păstrează fermitatea pielii cu minimum de efort

Tratamentul recomandat de către specialiştii Dermoesthetique este individualizat în funcţie de nevoile fiecăreia. Totuşi, pentru a obţine efectele dorite sunt indicate minimum 8 şedinţe, cu câte o sesiune săptămânală. Pentru menţinerea rezultatelor, o dată cu finalizare tratamentului, este recomandată o şedinţă pe lună. În timp aceasta, va avea loc la intervale mai mari de 3 - 4 luni.

O piele fără celulită, fără suferinţă

Efectele tratamentului Velashape se vor resimţi la nivelul întregului organism. Acţiunea asupra septelor fibroase va determina efectul de retracţie şi de remodelare a pielii. Stimularea metabolismului local şi a circulaţiei sangvine vor amplifica starea de bine. Simte-te confortabil în pielea ta.

PRIMUL din zona Molovei!

Dermoesthetique este primul centru din zona Moldovei care a utilizat, începând cu anul 2010, tehnologia VelaShape, un pioner al luptei cu celulita, fără alte eforturi sau proceduri invazive.


Spune Adieu! aspectului capitonat al pielii şi urează Bienvenue! fermitate.


Prețuri

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 30 200
10 30 1400
1 50 300
10 50 2100
1 75 400
10 75 2800
1 90 480
8 90 2600

*notă: plata se poate face în rate pe toată perioada tratamentului.Descriere Velashape cu ELOS

Velashape, primul aparat aprobat de către FDA (Food and Drug Administration), reprezintă un pioner al luptei cu celulita în domeniul medical. Acesta este rezultatul cercetărilor şi al muncii depuse de către medicii specialişti care lucrează în cadrul companiei Syneron.
Velashape, singurul aparat de acest tip în Iaşi, reuneşte trei tipuri de tehnologii într-un singur aparat:

 • undele de radiofrecvenţă bipolară - acţiune asupra ţesutului adipos
 • energia luminii roşii - acţiune asupra septelor fibroase
 • masajul mecanic cu role şi vacuum - produce vasodilaţia

Acestea împreună asigură un tratament cu rezultate asemănătorare operaţiilor estetice, dar fără acţiuni invazive asupra corpului.

Dermoesthetique este primul centru din zona Moldovei care a utilizat, începând cu anul 2010, tehnologia VelaShape, un pioner al luptei cu celulita, fără alte eforturi sau proceduri invazive.

Tocmai experienţa utilizării pentru o perioadă lungă de timp a acestor tehnologii a condus la obţinerea celor mai bune rezultate. Eficientizarea acestora are loc doar dacă se cunosc suficient de bine toate funcţiile şi beneficiile lor. La Dermoesthetique, specialiştii se perfecţionează continuu pentru a deţine toate secretele noilor tehnologii din domeniu, dar şi a combinării tehnicilor şi tratamentelor pentru maximum de satisfacţie. În acest sens, experienţa dobândită anterior îşi spune cuvântul.  

Datorită modului în care a fost conceput, Velashape cu ELOS permite lucrul asupra unor zone diferite. La Dermoesthetique vei vedea rezultate vizibile în locurile greu accesibile, unde exerciţiile fizice nu ajung:

 • abdomen
 • şolduri
 • fese
 • coapse
 • genunchi
 • braţe
 • bărbie

În cazul anumitor afecţiuni, precum varice, este contraindicată urmarea acestui tratament. Aceeaşi recomandare este valabilă şi în situaţia unui indice de masă corporală mai mare de 30.
 

Contraindicaţii Velashape cu ELOS
 

 • stimulator cardiac sau defibrillator intern;
 • implanturi superficiale metalice sau de altă natură în zona de tratament;
 • cancer de piele curent, antecedente de cancer de piele, o problemă curentă de orice alt tip de cancer sau aluniţe pre-maligne;
 • antecedente de orice fel de cancer;
 • probleme concurente grave cum ar fi tulburări cardiace;
 • graviditate şi îngrijire medicală;
 • boli ce pot fi stimulate uşor de luminaă la lungimile de undă folosite;
 • herpes simplex active la nivelul zonei supuse intervenţiei;
 • fără contraindicaţii medicale la IR/RF/Vid;
 • lupus eritematos systemic/cutanat, porfirie, alte boli de coagen sau vasculare;
 • orice problemă activă în zona de tratament, cum ar fi inflamări, psoriasis, eczeme si urticarie;
 • antecedente de probleme ale pielii, cheloide, cicatrizare anormală a rănii precum şi piele fragilă şi foarte uscată;
 • istoric de sângerări sau utilizare de medicaţie anticoagulantă;
 • uitilizarea de medicaţie de tip isotretinoin în prezent sau cu 6 luni anterior, tetraciclină;
 • boli ale sistemului imun, inclusiv infecţii HIV;
 • boli endocrine (diabet zaharat, sindrom de ovar polichistic) care nu sunt sub control medical;
 • epilepsie;
 • reînnoire facială cu laser şi exfoliere chimică profundă în ultimele 3 luni, dacă se tratează faţa;
 • orice procedură chirurgicală în zona de tratament în ultimele 3 luni sau înainte de a se termina vindecarea;
 • tratare peste tatuaje sau machiaj permanent;
 • piele bronzată excesiv de la soare, plajă sau creme de bronzare în ultimele 2 săptămâni.
   

Un aspect perfect, fără acțiuni invazive


Regina pielii fără imperfecţiuni


Bucură-te de o piele netedă şi lipsită de un aspect capitonat fără a suferi intervenţii dureroase şi neplăcute. Elimină celulita prin intermediul terapiilor manuale ce au un efect direct şi vizibil asupra ţesuturilor adipoase. Scapă de depozitele de grăsime inestetice şi obţine o piele mai netedă datorită acţiunii directe asupra celulelor grase. Simte-te din nou tânără în pielea ta

Masaj

Centimetrii în plus pot fi eliminaţi cu succes cu ajutorul masajelor de slăbit. Acţiunea uşoară asupra lanţului de ganglioni limfatici stimulează drenajul limfatic şi ajută la eliminarea toxinelor din organism. Distrugerea depozitelor de grăsime se va vedea în subţierea siluetei şi reducerea în dimensiuni a ţesutului adipos. Obţine rezultate uimitoare şi bucură-te de un corp mai suplu şi întinerit.

Masaj anticelulitic Vezi detalii...


Masaj combinat (anticelulitic + relaxare) Vezi detalii...


Masaj fitness Vezi detalii...


Masaj drenaj limfatic Vezi detalii...


Reflexoterapie

Reflexoterapia este o tehnică de masaj eficientă în tratarea unei game vaste de afecţiuni. Terapia poate fi aleasă ca tratament pentru afecţiuni acute sau cronice, indiferent de vârsta pe care o ai. Efectele acesteia sunt susţinute şi amplificate prin urmarea unei diete echilibrate ce a fost stabilită în urma unui reflexodiagnostic (15 - 30 minute).

Procedura presupune masarea zonelor reflexe din talpă, acţiuni realizate cu vârful degetelor mari de la mâini. Într-o primă etapă se începe cu apăsări mai slabe, presiunea aplicată crescând treptat. Stimularea circulaţiei sangvine va accelera reconstituirea normală a ţesuturilor şi a organelor afectate împreună cu reechilibrarea bioenergetică a zonei tratate. Scapă de migrene şi insomnii şi recapătă echilibrul emoţional afectat de stresul cotidian. 

Spune Adieu! aspectului capitonat al pielii şi urează Bienvenue! fermitate.


Prețuri

Masaj

Masaj anticelulitic

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 50 85
10 50 720


Masaj combinat (anticelulitic și relaxare)

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 75 100
10 75 850


Masaj drenaj limfatic

Număr ședințe Durată (min.) Preț (RON)
1 75 100
10 75 850

*notă: plata se poate face în rate pe toată perioada tratamentului.


Reflexoterapie

Număr şedinţe Preţ (RON)
1 70
10 590

*notă: plata se poate face în rate pe toată perioada tratamentului.Descriere Terapii Manuale

Masaj

Procedură non-invazivă, masajul reprezintă o soluţie eficientă împotriva kilogramelor în plus. Efectul acestuia este unul profund şi puternic asupra corpului datorită acţiunilor de fricţiune şi frământare. Cu un rol estetic pronunţat, masajul contra centimetrilor în plus contribuie la remodelarea corporală şi la o netezire vizibilă a liniilor corpului. Acţiunea directă asupra straturilor superficiale ale corpului au un efect direct asupra ţesutului adipos. Vezi detalii...


Un aspect perfect, fără acțiuni invazive

Simbolul pielii de catifea

Simbolul pielii de catifea

O piele netedă, fără imperfecţiuni

O piele netedă, fără imperfecţiuniAsteptati

Lasă adresa de email și noi te ținem la curent cu noutățile!
În plus vei primi gratuit 1 cupon cu o terapie prin vibrații Proellixe.


Oferte


Testimoniale

Am găsit salonul căutând pe internet, iar criteriul determinant a fost acela că pentru stabilirea dietei puteam beneficia de sfaturile unui specialist [...]

La acest salon am venit iniţial pentru a scăpa de un mare stres şi am apelat la Epilare Definitivă (IPL) unde am obţinut rezultate spectaculoase. [...]

În urmă cu o lună am ajuns la centru din curiozitate. Îmi tot apărea pe Facebook link-uri sponsorizate. Aşa te-am întâlnit pe tine, Ionela, un [...]


DermoDicționar

Drenaj limfatic = Importanța unui drenaj limfatic corespunzător merge mult peste rolul său de eliminare a reziduurilor. Limfa acționează de asemeni ca un filtru al țesuturilor: distruge bacteriile și toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici.

Raze infraroșii = Raze infraroșii generate artificial, identice cu cele ale Soarelui, oferă posibilitatea de a le folosi necondiționat și în orice moment al zilei. Razele infraroșii pătrund 5-6 cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase.

Fibroblaste = Sunt celule dermice responsabile pentru secreția fibrelor de elastină și colagen

Masaj endermologic = Este un procedeu fizic de reducere a celulitei prin utilizarea unei tehnici de masaj mecanizat, vacuumat

Țesutul adipos = Țesut conjunctiv fibros format din mase de celule grase (adipocite), care se formează sub piele mai ales la nivelul coapselor și abdomenului


...