>
Diminuare vergeturi

Diminuare vergeturi

Vergeturile, centimetrii în plus par a fi greu de îndepărtat şi nu reuşeşti să găseşti soluţii eficiente?
Frumuseţea şi aspectul pielii sunt atuuri importante în viaţa oricărei femei, dar timpul şi stilul de viaţă lasă inevitabil urme asupra înfăţişării tale. Fie că eşti la o vârstă tânără sau ai trecut printr-o sarcină, fie că ai avut oscilaţii în greutate, liniile fine care au apărut la nivelul pielii dau un aspect inestetic şi asta te nemulţumeşte. Grijile, stresul şi munca câştigă tot mai mult teren, iar timpul tău nu îţi permite să petreci ore întregi la sala de fitness.

De azi vergeturile nu vor mai fi o problemă pentru tine. Reduce rapid şi fără efort la centrul de estetică Dermoesthetique din Iaşi. Aici vei găsi aparate de ultimă generaţie şi specialişti care să te ajute şi să te consilieze în alegerea celui mai bun tratament pentru nevoile tale. Diminuează aspectul neplăcut şi striat pe care îl lasă vergeturile pe corpul tău. Fii din nou încrezătoare în frumuseţea pielii tale şi în feminitatea ta.

Programează o consultaţie gratuită pentru a primi informaţii cu privire la alegerea unui pachet adaptat nevoilor şi bugetului de care dispui.

Şterge semnele rămase pe pielea ta.
Fără durere. Pentru totdeauna.
MaximusPrețuri

MAXIMUS CORPORAL:

1 sed - 30'-200 RON

- PACHET 8 SEDINTE 30’ -1100 RON

1 sed- 50'- 300 RON

- PACHET 8 SEDINTE 50’ -1600 RON

1 sed- 75'- 400 RON

- PACHET 8 SEDINTE 75’ -2200 RON

1 sed- 90”- 480 RON

 -PACHET 8 SEDINTE 90” -2600 RON

MAXIMUS FACIAL

1 sed 30` - 220 RON

8 sed 30` - 1200 RON

1 sed 50` - 320 RON

8 sed 50` - 1700 RONDescriere Maximus

TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radio-frecvenţa TriLipo (RF) şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Lucrând simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergetic care oferă eliminarea grăsimilor şi drenaj limfatic într-o manieră ne-invazivă, precum şi întinderea pielii.

Tehnologia TriLipo lucrează în acelaşi timp la nivelul dermei, hipodermei (grăsimea) şi pe straturile de muşchi pentru a genera o reducere a grăsimilor superioară. Efectul combinat al TriLipo RF şi TriLipo DMA cauzează încălzirea omogenă atât a dermei cât şi a straturilor de grăsime. Energia TriLipo RF încălzeşte nivelul de ţesut de grăsime subcutanat stimulând astfel eliberarea de grăsime lichidă din celule. Acest efect termal accelerează metabolismul natural al grăsimilor.

DermoDicționar

Fibroblaste = Sunt celule dermice responsabile pentru secreția fibrelor de elastină și colagen


...